Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori

Frontala Nitecore NU40, 1000 lumeni

Preț cu TVA: 309 RON
Greutate: 0.116 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: NU40
Producător: Nitecore
 

Frontala Nitecore NU40, 1000 lumeni

Cu o greutate totală de 116 g, NU40 este proiectat cu o structură combinată și este construit din carcasă frontală din aliaj de aluminiu ștanțat și carcasă din spate din plastic PC special, care este o fuziune perfectă între rezistență ridicată si confort
Banda de cap, prietenoasă cu pielea, este proiectată cu bandă de silicon ascunsă pentru a îndepărta transpirația în părțile laterale ale capului și pentru a evita alunecarea bentiței.
Suportul reduce foarte mult presiunea asupra frunții, fără a tremura în timpul exercițiilor intense, este reglabil la 72 și poate fi manevrat cu o singură mână.
Interfața cu două butoane permite o operare simplă - apăsați lung butonul de pornire timp de 1 secundă pentru a-l porni / opri. NU40 este disponibil și cu acces direct la Red Light sau ULTRALOW Level.
Funcție de protecție cu senzor, protectie transport și mod de blocare, NU40 este clasificat IP68 și rezistent la impact de 2 m, ideal pentru alergare, drumeții, camping, ciclism și multe altele.

  • Frontala ușoară NITECORE NU40 are un design inovator al bateriei Li-ion 18650 încorporată, ce are greutate redusă și capacitate mare, realizând combinația perfectă între ușoară, durată lungă de funcționare și putere remarcabilă.
  • Datorită unei soluții optimizată inteligent, încărcarea dureaza doar 1, 5 ore, ceea ce economisește semnificativ timpul de așteptare. În plus, consumul de energie ultra-scăzut în standby permite o experiență pregătită de 365 de zile în starea de așteptare.
  • NU40 poate produce o putere maximă de 1.000 de lumeni, ideal pentru găsirea și căutarea drumului pe timp de noapte.
  • Folosind un sistem de lentile optice unibody cu o transmisie a luminii de peste 94%, NU40 este special conceput pentru a reflecta lumina uniform, în timp ce dispune de tehnologia TrueVision+, ideală pentru observarea drumului și căutarea semnalizării.

Specificatii:

  • Max Output 1, 000 lumens
    Max Beam Distance 100 m
    Max Beam Intensity 2700 cd
    Max Runtime 120 h 0 m / 5 d
    Battery Built-in 2, 600mAh Li-ion Battery
    Special Modes Location Beacon, SOS
    Beam color White Light, Red Light
    Dimensions 79.8mm x 46.1mm x 43.9mm 
    Weight 116 g

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse