Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei

Garanție, retur produse

     GARANTIE

Acordam o garantie de 30 de zile de la data cumpararii produselor, cu conditia respectarii tuturor recomandarilor de intretinere si utilizare. Produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat si ingrijit potrivit recomandarilor de intretinere. Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente de fabricatie sau de material. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice in urma folosirii normale, sau in urma a unei folosiri improprii, sunt excluse din garantie. Durata medie de utilizare a produsului este in conformitate cu Directiva Parlamentului European si a Consiliului European 1999/44/CE din 25 mai 1999.

Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in concordanta cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare si Legea nr. 449/2003.

 • In cazul unei reclamatii, va rugam sa prezentati in magazin produsul complet, curat, bonul fiscal original si sa inregistrati in magazin o reclamatie in forma scrisa, care sa cuprinda descrierea defectului. Termenul de solutionare a reclamatiei este de 15 zile.
 • Daca ati achizitionat produsul din magazinul on-line www.nootkasport.ro, va rugam sa ne contactati pentru a gasi cea mai buna solutie pentru a remedia sau inlocui produsul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail 2-3 imagini pentru a ilustra defectul aparut. Nu trimiteti inapoi nici un produs pana nu aveti acceptul nostru!

 MODALITATI DE ACORDARE A GARANTIEI:

 • Repararea produsului
 • Reducere de pret – in functie de natura defectului
 • Inlocuirea produsului – in cazul in care solicitarea este posibila si adaptata anvergurii defectului

Importator: S.C. AB INVEST PROD SRL, Luna de Sus nr. 238, jud. Cluj, tel. 0264-265.456, office@nootka.ro

Producator: ____________________   Garantia producatorului: ___________

Dupa perioada de garantie de 30 de zile, remedierea eventualelor defecte revine producatorului, iar termenul de solutionare depinde exclusiv de acesta.

        RETUR

   Daca este nevoie sa returnati un produs, va rugam cititi cu atentie informatiile generale de mai jos. Apoi, cel mai usor pentru urmarirea returului este sa faceti acest retur pornind din contul dvs. de client, creat la realizarea comenzii.

             

Returul produselor pentru garantie

   În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului. Inainte de a trimite orice colet catre noi, va rugam sa ne anuntati in prealabil, telefonic sau prin email.

   Daca doriti sa returnati un produs cu vicii de fabricatie, conform OU34/2014 trebuie sa completati si sa ne trimiteti un formular de retur, pe care il gasiti la baza acestei pagini, la Descarcari.

   Produsul returnat trebuie sa fie CURAT, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de catre depozitul sau magazinul nostru.

   Costul transportului pentru returnarea unui produs este suportat de către cumpărător, iar in cazului schimbului acesta va achita transportul si pentru produsul schimbat.

   Returul produselor se va face printr-o companie de curierat care va livra coletul direct la sediul nostru. Nu acceptam retur prin Posta Romana, aceste colete nu vor fi ridicate de la Posta.

   Rezolutia referitoare la defectul reclamat

   Dupa receptia produsului la depozitul central, se va face o constatare, si vom emite o rezolutie referitoare la defect. Aceasta rezolutie va fi comunicata in scris sau prin e-mail, in termen de 15 zile de la primirea produsului.

   Returnarea banilor

   In cazul in care se hotaraste returnarea banilor,aceasta se va face in contul bancar indicat de cumparator pe formularul de retur, in termen de 14 zile calendaristice de la rezolutie.

  

   Conditiile de mai sus, inclusiv garantia comerciala, schimb de produse, sunt valabile si pentru produsele achizitionate din magazinele noastre din Cluj sau Bucuresti.

Informaţii legislative găsiţi aici:

Ordonanta de urgenta nr.34/13.06.2014

 

 

SC AB Invest Prod SRL                                                                   Adresa depozitului:

RO6655034                                                                                        407280 Floresti, Jud. Cluj

J12/4026/1994                                                                                     Str. A. Iancu nr.182

Sat Luna de Sus nr.238, jud. Cluj

Capital social: 1000RON

Raiffeisen Bank Cluj-Napoca

IBAN: RO19 RZBR 0000 0600 0375 1623


Cele mai vizitate produse

 • Geanta Osprey Transporter 95
 • Espadrile de escalada Triop Junior
 • Sac de dormit Hannah Trek JR 200
 • Semighete Garmont Dragontail LT GTX
 • Sac de dormit Hannah Ranger 150
 • Polar Marmot Drop Line
 • Pantaloni Think Pink Plain with Knee Patches & Crotch
 • Hamac single Sea to Summit Hammock Pro Single