Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărime îmbrăcăminte

Polar Softshell Norrona Lyngen Hiloflex100

Preț cu TVA: 1245 871.5 RON
Economisiți: 373.50 RON (-30%)
Greutate: 0.388 kg

RemoveAdd
Cod produs: 2008-21 2013 Royal Blue/Castor Grey L
Producător: Norrona
Culori:Albastru
Informații produs
 

Polar Softshell Norrona Lyngen Hiloflex100

Polarul Softshell Norrona Lyngen Hiloflex100 este un midlayer cu toate caracteristicile necesare pentru schi de tură.

Materialul premium, reciclat, este realizat cu țesătură dublă, este extensibil, oferă protecție și un echilibru excelent între căldură și confort.

Nu este prea cald dacă ești activ, dar oferă confort dacă vremea este rece. Exteriorul materialului este super rezistent, cu proprietăți de rezistență la vânt și la apă, astfel încât Lyngen Hiloflex100 poate fi purtat ca outer layer în zile fără ploaie.

Interiorul este moale și confortabil, asigură întotdeauna confort optim. Spatele este mai respirabil, cu o construcție deschisă pentru eliminarea transpitației dacă porți un rucsac.

Lyngen Hiloflex100 este un midlayer ușor dar totuși rezistent, care are toate caracteristicile necesare pentru schi de tură, dar și pentru alpinism sau freeriding. Păstrează corpul cald dar permite eliminarea transpirației.

Buzunarele frontale au 2 intrări, în față și pe laterale, pentru pieile de focă. Aceste buzunare au dublura impermeabilă, ceea ce previne udarea polarului din pricina pieilor ude.

Polarul are un croi Y-shaped, pentru ca mobilitatea să nu fie restricționată, perfect pentru mișcare în mediul alpin. Mânecile sunt articulate, iar spatele polarului este ceva mai lung, pentru extra protecție. Gluga se potrivește sub casca de alpinism sau schi.

Caracteristici

  • Greutate 420 gr.
  • Style no: 2008-21
  • Coate articulate
  • Manșete elastice cu orificii pentru degetul mare 
  • Buzunar la piept, închidere cu fermoar 
  • Buzunar frontal cu două intrări și dublură impermeabilă 
  • Fermoar lung 
  • Gluga se potrivește sub casca de alpinism sau schi
  • Baza elastică
  • Cântărind între 100 și 200 grame/m2, Hiloflex 100 este constrit cu țesătură dublă, și oferă o combinație unică între căldură și protecție.

    În timp ce multe polare sunt mai puțin durabile datorită construcției tricotate, Hiloflex 100 are o suprafață exterioară mult mai rezistentă, datorită construcției plate. Aceasta determină materialul să fie mai rezistent la abraziune, îl face rezistent la vânt și la apă.

    Interiorul pufos are proprietăți termice excelente, cu un raport bun între greutate și căldură. Datorită construcției deschise, materialul este foarte respirabil. Elasticitatea oferă mobilitate și confort atunci când ești activ.

 

Cele mai vizitate produse