Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori

Topor Walther MFA I

Preț cu TVA: 338 RON
Greutate: 0.875 kg

RemoveAdd
Cod produs: 125-295 5.0762
Producător: Walther
 

Topor Walther MFA I

Walther MFA I este o topor ușoar și compact, conceput pentru pasionații de buschraft, supraviețuire și drumeții.

Atunci când mergem cu cortul, într-o excursie în pădure sau în camping, avem nevoie de uneltele potrivite, printre altele, un cuțit robust și un topor. Walther MFA I este un topor la îndemână, cu utilizare universală și o greutate de numai 875 g, astfel încât ne poate însoți într-o aventură în aer liber.

Lama lată (aproximativ 120 mm) face față perfect atât la tăiere, cât și la tocare. Funcționalitatea toporului este semnificativ sporită de mânerul plat, care poate servi drept ciocan pentru a înfige cuie și a despica felii de lemn. Mânerul profilat este fabricat din polimer armat cu un strat cauciucat care împiedică alunecarea toporului din mână. Există o gaură în mâner care poate fi folosită pentru a atașa o cordelină pentru siguranță. O teacă de nailon cu clapetă cu închidere este folosită pentru a transporta toporul în siguranță la centură.

Oțel carbon dur

Toporul este compact cu o lungime de doar 336mm, iar centrul de greutate a fost mutat în față pentru a imbunaătății performanțele și pentru a reduce efortul în timpul folosirii. Capul toporului este fabriat din oțel carbon dur, un aliaj ideal pentru folosirea în orice conditii outdoor. Oțelul carbon este caracterizat prin rezistență mare la abraziune, pastrarea îndelungată a ascuțimii și taiere agresivă.Din cauza rezistenței mai slabe la coroziune, întregul cap este acoperit cu un strat de protecție cu un finisaj negru mat.

 

Caracteristici:

  • Lungime lama: 120 mm
  • Lungime totala: 336 mm
  • Greutate: 875 g
 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse