Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori

Topor cu fierăstrău si amnar Ganzo Firebird FSA01-YE

Preț cu TVA: 175 RON
Greutate: 0.86 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 265-191 FSA01-YE
Producător: Ganzo
 

Topor cu fierăstrău si amnar Ganzo Firebird FSA01-YE

 

Toporul Ganzo este fabricat din oțel 3CR13 (oțel 440A modificat) și un mâner din polimer. Oțelul de calitate 3CR13 este un material inoxidabil, toporul putând fi folosit în toate condițiile meteorologice. Lama este protejată împotriva deteriorărilor mecanice, precum și acoperită cu o vopsea neagră rezistentă pentru a împiedica reflectarea luminii solare pe lamă în timpul utilizării, sporind siguranța. Capul măsoară 4, 4 cm lățime la bază și se lărgește la 8 cm spre lamă. Mânerul este fabricat din plastic durabil, rezistent la impact și la schimbările de temperatură. Mânerul se lărgește spre capăt pentru a preveni alunecarea accidentală din mână, lățimea sa este de 35 mm, lungimea de 347 mm. La capăt se află o gaură pentru atașarea unui șnur. Un avantaj suplimentar este faptul că securea poate fi folosită ca ciocan.

În mijlocul mânerului se află un fierăstrău, ușor accesibil atunci când este nevoie. Lungimea totală a fierăstrăului este de 300 mm, unde lungimea lamei este de 180 mm, din oțel de calitate identică cu cea a capului toporului. Vârful lamei este rotunjit. Mânerul galben strălucitor este fabricat din plastic ASB. La fel ca și toporul, mânerul se lărgește spre capăt și are o gaură pentru șnur. În partea de jos a mânerului se află caneluri pentru degete pentru a îmbunătăți aderența corectă.

Cea de-a treia componentă a trusei este un amnar, care vă permite să aprindeți un foc în orice condiții meteorologice. Avantajul amnarului este că nu se va rupe ca o brichetă și nu se va uda ca chibriturile. Lungimea este de 70 mm, iar greutatea este de numai 11 grame. Recipientul pentru amnar se află în capacul capului toporului. Teaca este dotată cu un mâner de prindere.

 

Caracteristici:

 

  • set de trei elemente: Topor, Ferăstrău și Flint;
  • oțelul inoxidabil 3CR13;
  • toporul este echipat cu o carcasă din plastic pe muchia de tăiere
  • greutate: 860 grame;
  • lungimea totală a ferăstrăului: 30 cm
  • lungimea totală a toporului:  34, 7 
  • lățimea muchiei de tăiere: 8 cm
  • lungimea amnarului: 7 cm
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse