Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărimi șosete
Marimi imbracaminte

Șosete Mund Trail Extreme

Preț cu TVA: 52 RON
Greutate: 0.042 kg

RemoveAdd
Cod produs: Ref.370 Red M
Producător: Mund
Culori:Roșu
 

Șosete Mund Trail Extreme

Șosete antibacteriane și terapeutice, realizate din fibră Coolmax și fibră Meryl. Fibra Coolmax are patru caneluri longitudinale care conferă șosetelor un nivel ridicat de respirabilitate, menținând pielea uscată în orice moment.

La rândul ei, fibra Meryl este hipoalergenică cu microcapsule de argint, astfel încât menține echilibrul natural al pielii și reduce semnificativ mirosurile neplăcute. Este recomandată pentru pielea sensibilă.

Șosetele au picior stâng și picior drept diferențiate, pentru a realiza o adaptare perfectă și pentru a evita apariția cutelor. Tija șosetei are o compresie progresivă pentru a facilita întoarcerea sângelui, esențială în zilele de activitate fizică intensă. Ele atenuează senzația de oboseală și mențin mușchiul într-o stare mai bună. La rândul său, acest model este țesut cu „tricot fagure” pentru a îmbunătăți respirabilitatea și are o bandă elastică pentru a oferi un sprijin mai mare piciorului și pentru a evita frecarea. Șosetă tricotată, fără cusături, cu buclă dublă, cu efect matlasat, pentru a facilita călcarea pe terenuri denivelate. 

Caracteristici:

  • Grosime: medie 
  • Temperatura  spalare: 30º C
  • Materiale: Lycra și Cooolmax Active Fiber
  • Tehnologie: Honeycomb / Knit Elastic Stripe
  • Greutate: 42 g / pereche 
      

Cele mai vizitate produse