Cum cumpăr

     

 

     Pentru a găsi cat mai ușor produsul cel mai potrivit pentru tine, pe site găsești filtre care să te ajute la alegere. Filtrele sunt specifice fiecărei categorii în parte.

     Dacă dorești de exemplu bocanci mărimea 43, selectează subcategoria de incălțăminte pe care o dorești, apoi poți alege mărimea.

     Când ai gasit produsul dorit, alege varianta potrivită, apoi apasă butonul  Cumpăr  . Continuă la fel, pentru mai multe produse.

     Vei fi direcționat către pagina de date personale, necesare pentru factură și expediție. Datele tale personale le păstrăm în interesul colaborării, conform legislației în vigoare. NU vindem liste de clienți cu nume și date, sub nici o formă.

     Vei primi un mesaj care conține un link catre factura proforma. Poți alege să platești această factură cu cardul, sau să plătești produsele în momentul livrării. Datele de pe card sunt gestionate de către EuroPayment Services s.r.l., care este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securității Informației) și SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calității). Mai multe informații despre securitatea datelor gasesti aici: 

euPlatesc, plati online

    Te contactam telefonic înainte de a-ți trimite coletul, pentru a ne confirma adresa de livrare. Nu trimitem nici un colet înainte să te sunăm.

     Lucram cu Fan Courier, de aceea avem nevoie de numarul tau de telefon (Fan Courier nu ridica coletele fara numar de telefon). Livram, de asemena, si prin GLS (acest curier nu ridica coletele fara codul postal corect). Inainte de livrare, curierul te va contacta telefonic, pe tine sau pe persoana al carui numar de telefon il completezi la finalizarea comenzii. Dacă ai optat pentru plata cu ramburs, pregătește banii pentru a achita valoarea coletului. Fiecare colet are un număr awb cu care poate fi urmărit pe site-ul Fan Courier, aici: Fan Courier , iar pentru GLS aici: GLS urmarire colet.

   Ce să faci dacă nu ai reușit să finalizezi plata cu cardul? NU este necesar să refaci comanda, ci doar plata. Deschide factura proformă primită prin email, în partea de jos găsesti iconița

       

   Click pe iconiță și vei fi redirecționat către pagina securizată de plată. 

 

   Comenzile telefonice au acelasi regim cu comenzile facute on line, se supun acelorași legi de comerț la distanță.  

   Daca dorești să faci un cadou unui prieten, poti folosi un Card Cadou (gift card), pe care il gasesti aici.

   Daca ai orice fel de intrebări, referitoare la produse, livrare, plată, te rugăm să ne contactezi telefonic, prin email, prin messenger-ul de pe site, sau poți folosi formularul de mai jos. Îți vom răspunde în timpul programului de lucru, astfel:

 • Depozit, comenzi on line, luni - vineri, 07:00 - 15:30
 • Magazin Cluj, luni - vineri, 10:00 - 18:00, sâmbătă, 10:00 - 14:00.
 • Magazin Bucuresti, luni - vineri, 10:00 - 19:00, sâmbătă, 10:00 - 14:00.

 

   Referitor la stoc, produsele pe care le vezi pe site sunt în stocul nostru, în Depozit, în magazinul din Cluj sau în magazinul din București. Dacă ne vizitezi de pe un PC sau un laptop, atunci când dai click pe butonul Alege varianta , variantele cu stoc sunt afișate cu negru, cele fără stoc, sunt gri. Pe un telefon sau pe o tabletă, acest lucru îl vezi după ce selectezi varianta pe care o dorești, mai precis, nu există diferențierea negru/gri. 

        

 

   Referitor la utilizarea cardurilor cadou emise de către noi, poți folosi mai multe carduri pentru a achita o comandă, pentru acest luctu te rugăm să ne contactezi, pentru că sistemul nu este complet automatizat. Vom adăuga manual seriile cardurilor pe factura ta.

 

   Dacă doriți alte produse decât cele pe care le vedeți pe site

   Dintre brandurile pe care le comercializăm, putem să vă aducem orice produs pe care il vedeti pe paginile producatorilor, inclusiv piese de schimb, în limita stocului disponibil la furnizorii noștri din Europa.

    Ce trebuie să faceți: să alegeți modelul, să ne trimiteți un mail și in cel mai scurt timp vă vom informa despre preț si termen de livrare.

    De asemenea, va trebui să achitați un avans la perfectarea comenzii.

Cele mai vizitate produse

 • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
 • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
 • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
 • Crampoane Veriga Mount Track
 • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex®
 • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
 • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
 • Bocanci LA Sportiva Trango TRK Leather GTX