Despre Noi

Suntem de atât de mulți ani în acest domeniu încât am și uitat când am început. Când am început? Poate la 17 ani când mi-am facut primul rucsac, cu materiale și chingi vopsite acasă, cusut la o adevarată mașină rusească, din renumita pânză de filtru, cu catarame de metal. Și totuși era un rucsac foarte bun pentru acele vremuri, rucsacul mai există și acum și se poate folosi.

Apoi a venit revoluția si am înființat prima firmă, apoi a doua, care funcționează și azi și încă mulți ani, sper.

Numele sub care am produs este Nootka, numele unui trib de indieni din America de Nord. Am adoptat acest nume datorita sonorității deosebite, dar în primul rând datorită spiritului de libertate pe care îl asociem cu existența indienilor.

Am produs până în 2006 când din motive de costuri am renunțat să mai producem. Dar păstram în suflet acele vremuri și așteptăm doar condiții mai bune pentru a începe din nou. Sunt multe idei pe care ne dorim să le punem pe piață ca să putem să vă oferim din nou produse NOOTKA.

Ce facem acum, dacă nu mai producem?

Cu ani buni în urmă am început să importăm produse pentru munte, camping, expediții, de la firme de renume din Europa și SUA. Pentru unele dintre aceste branduri suntem unici importatori pentru România.

Distribuim aceste produse în toată țara, o parte dintre ele le puteți găsi și la partenerii noștri.

De asemenea, avem magazinele noastre în Cluj-Napoca și București.

Având o bună cunoaștere a produselor, am adus tot timpul noi branduri în România și încercăm să le promovăm în încercarea de a vă oferi o diversitate cât mai mare de produse.

În final, am decis să ne creăm și propriul magazin online, pentru a fi cât mai aproape de toți clienții, pentru a comunica și a vă prezenta noutățile mai ușor.

Aici vă așteptăm cu o mulțime de produse, cu prețuri foarte bune și o calitate excelentă.

Aici gasiti produse pentru o excursie în weekend în natură, dar și echipament pentru expediții la mare altitudine sau la  Polul Nord.

De asemenea, pentru orice produse de la firmele pe care noi le distribuim putem să aducem orice veți vedea pe paginile lor sau în cataloage, cu condița să ne întrebați înainte, ca să vă putem oferi detalii despre preț și termen de livrare.

Suntem deschiși la orice sugestii și vă rugăm să ni le transmiteți, dorim să lucrăm cât mai bine, ca să vă facem vouă totul mai ușor și mai simplu.

Cumpărături plăcute, și să ne întâlnim cât mai des pe munte!

ȘI

Bineînțeles, doar cu produse de la Nootka!

ȘI

Vă așteptăm și în magazinele din Cluj-Napoca și București.

Cu drag,

Echipa NOOTKA

Cele mai vizitate produse

  • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
  • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
  • Crampoane Veriga Mount Track
  • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex®
  • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
  • Bocanci LA Sportiva Trango TRK Leather GTX