Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Mărimi șosete
Culori
Marimi imbracaminte

Sosete Comodo Ski Tour ClimaControl

Preț cu TVA: 66 RON
Greutate: 0.8 kg

RemoveAdd
Cod produs: SKI3 01Black 35-38
Producător: Comodo
Culori:Negru
 

Sosete Comodo Ski Tour ClimaControl

 

Șosete pentru schi de tură fabricate dintr-un mix de materiale, lână merino și Policolon, ce oferă protecție și confort optim indiferent de vreme.

Lână naturală de cea mai înaltă calitate, obținută de la oile Merino. Firele Merino se caracterizează printr-o sensibilitate excepțională, datorită căreia oferă un nivel ridicat de confort.

Lâna Merino oferă o izolare termică excelentă; într-o vară caldă răcește pielea și o încălzește în timpul iernilor reci. Și acest lucru se datorează faptului că mult aer este prins în structura fibrei de lână. Indiferent de tipul de activitate fizică, lâna izolează și reglează temperatura. Vă permite să vă mențineți cald la rece și să se răcească la căldură și, în același timp, îndepărtează umezeala, lăsând pielea să se usuce mai mult timp.

Lâna Merino separă perfect umezeala de piele - higroscopicitatea sa este cea mai mare dintre toate fibrele. Foarte popular pentru producția de șosete și îmbrăcăminte în aer liber, deoarece este cunoscut pentru calitatea înaltă și durabilitatea. Lâna merino reduce semnificativ mirosul neplăcut care apare ca urmare a transpirației iar in plus, menține un mediu ostil bacteriilor.

 

Compozitie: 47% lână Merino, 27% Policolon 15% Poliamidă, 6% Polipropylenă, 5% Elastan

 

Citește aici un articol despre lîna Merino.

Cele mai vizitate produse