Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărimi șosete
Marimi imbracaminte

Sosete Comodo HPS1 Performace Hiking Primaloft

Preț cu TVA: 75 RON
Greutate: 0.85 kg

RemoveAdd
Cod produs: HPS1 Black 39-42
Producător: Comodo
Culori:Negru
 

Sosete Comodo HPS1 Performace Hiking Primaloft

 

 Șosete de trekking fabricate dintr-un mix de materiale, lână merino și primaloft, ce oferă protecție și confort optim indiferent de vreme.

Lână naturală de cea mai înaltă calitate, obținută de la oile Merino. Firele Merino se caracterizează printr-o sensibilitate excepțională, datorită căreia oferă un nivel ridicat de confort.

Lâna Merino oferă o izolare termică excelentă; într-o vară caldă răcește pielea și o încălzește în timpul iernilor reci. Și acest lucru se datorează faptului că mult aer este prins în structura fibrei de lână. Indiferent de tipul de activitate fizică, lâna izolează și reglează temperatura. Vă permite să vă mențineți cald la rece și să se răcească la căldură și, în același timp, îndepărtează umezeala, lăsând pielea să se usuce mai mult timp.

Lâna Merino separă perfect umezeala de piele - higroscopicitatea sa este cea mai mare dintre toate fibrele. Foarte popular pentru producția de șosete și îmbrăcăminte în aer liber, deoarece este cunoscut pentru calitatea înaltă și durabilitatea. Lâna merino reduce semnificativ mirosul neplăcut care apare ca urmare a transpirației iar in plus, menține un mediu ostil bacteriilor.

Compozitie: 37% Poliester Primaloft , 37%  lână Merino , 15% Poliamidă, 6% Polipropilenă, 5% Elastan

  • S-35-38
  • M: 39-42
  • L: 43-46

Citește aici un articol despre lîna Merino.

Cele mai vizitate produse