Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărimi șosete
Marimi imbracaminte

Sosete Comodo Alpaca Merino Wool Heavyweight

Preț cu TVA: 115 RON
Greutate: 0.09 kg

RemoveAdd
Cod produs: STWA 03 Blue 35-38
Producător: Comodo
Culori:Albastru
 

Sosete Comodo Alpaca Merino Wool Heavyweight

Șosete pentru trekking pe timp de iarnă, fabricate dintr-un mix de materiale, lînă Merino și lînă Alpaca, respirabile și foarte călduroase. Șosetele sunt groase, potrivite pentru temperaturi negative extreme.

Lână naturală de cea mai înaltă calitate, obținută de la oile Merino. Firele Merino se caracterizează printr-o sensibilitate excepțională, datorită căreia oferă un nivel ridicat de confort.

Lâna Merino oferă o izolare termică excelentă; într-o vară caldă răcește pielea și o încălzește în timpul iernilor reci. Și acest lucru se datorează faptului că mult aer este prins în structura fibrei de lână. Indiferent de tipul de activitate fizică, lâna izolează și reglează temperatura. Vă permite să vă mențineți cald la rece și să se răcească la căldură și, în același timp, îndepărtează umezeala, lăsând pielea să se usuce mai mult timp.

Lâna Merino separă perfect umezeala de piele - higroscopicitatea sa este cea mai mare dintre toate fibrele. Foarte popular pentru producția de șosete și îmbrăcăminte în aer liber, deoarece este cunoscut pentru calitatea înaltă și durabilitatea. Lâna merino reduce semnificativ mirosul neplăcut care apare ca urmare a transpirației iar in plus, menține un mediu ostil bacteriilor.

Compozitie: 50% Merino wool 15% Alpaca wool 10% Acrylic 15% Polyamide 5% Polypropylene 5% Elastane

  • S-35-38
  • M: 39-42
  • L: 43-46

Citește aici un articol referitor la lîna merino folosită la echipamentele outdoor.

Cele mai vizitate produse