Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Mărimi șosete
Culori
Marimi imbracaminte

Șosete Comodo Merino Wool Hiker

Preț cu TVA: 46 RON
Greutate: 0.06 kg

RemoveAdd
Cod produs: TRE14 01 Kaki 35-38
Producător: Comodo
Culori:Kaki
 

Șosete Comodo Merino Wool Hiker

 

   Șosete tip liner fabricate dintr-un mix de materiale cu 80% lana merino, potrivite pentru purtarea pe sub o pereche de sosete de iarna pentru a optimiza tempearura in conditii extreme.

   Șosetele de trekking Comodo sunt șosete specializate concepute pentru toate activitățile legate de mersul pe termen lung, precum: excursii pe munte, excursii în pădure, plimbări lungi etc.

   Lână naturală de cea mai înaltă calitate, obținută de la oile Merino. Firele Merino se caracterizează printr-o sensibilitate excepțională, datorită căreia oferă un nivel ridicat de confort.

   Lâna Merino oferă o izolare termică excelentă; într-o vară caldă răcește pielea și o încălzește în timpul iernilor reci. Și acest lucru se datorează faptului că mult aer este prins în structura fibrei de lână. Indiferent de tipul de activitate fizică, lâna izolează și reglează temperatura. Vă permite să vă mențineți cald la rece și să se răcească la căldură și, în același timp, îndepărtează umezeala, lăsând pielea să se usuce mai mult timp.

   Lâna Merino separă perfect umezeala de piele - higroscopicitatea sa este cea mai mare dintre toate fibrele. Foarte popular pentru producția de șosete și îmbrăcăminte în aer liber, deoarece este cunoscut pentru calitatea înaltă și durabilitatea. Lâna merino reduce semnificativ mirosul neplăcut care apare ca urmare a transpirației iar in plus, menține un mediu ostil bacteriilor.

 

Compozitie: 40% Merino Wool 40% Acrylic 15% Polyamide 3% Elastane

  • S-35-38
  • M: 39-42
  • L: 43-46

Cele mai vizitate produse