Sac impermeabil SealLine BlockerLite Compression Dry Sack 10l

Producător: SealLine
10267
Preț cu TVA: 205 RON

Cumpăr
favorite
Greutate: 0.09 kg
Cod produs: 10267
 

Sac impermeabil SealLine BlockerLite Compression Dry Sack 5l

Noul sac BlockerLite Compression Dry Sack protejează echipamentele esențiale pentru rucsac și drumeții, cum ar fi îmbrăcămintea și sacii de dormit, în timp ce sistemul de compresie continuă reduce volumul total pentru o eficiență maximă a ambalării.

Caracteristici:

Textura ultraușoară: nailon 20D acoperit cu silicon și poliuretan  ce oferă protecție impermeabilă

Compresie mai inteligentă: spre deosebire de sistemele convenționale , acest sistem de compresie continuă, înconjoară sacul pentru a minimiza solicitarea cusăturii, maximizând durabilitatea pentru o protecție de încredere.

Echipat cu PurgeAir™: supapa noastră unică și rezistentă la apă PurgeAir evacuează aerul prins, ajutând sacul să se comprime și mai mult după ce a fost sigilat și este atât mai durabil, cât și mai fiabil, impermeabil avand membrane respirabile.

Închidere rezistentă la apă: Închiderea cu rolă are o bandă de rigidizare fără șifon pentru a asigura o etanșare sigură la închiderea sacului uscat.

Construcție durabilă: Cusăturile complet sudate au ca rezultat o construcție de protecție mai puternică și mai durabilă în comparație cu cusăturile cusute și lipite.

Ambalare eficientă: sacii cu sistem de ambalare PackTight™ au forme dreptunghiulare, cu laturi plate, care intră strâns unul în altul, împachetînd cu 20% mai eficient decât sacii rotunjiți, pentru o organizare ușoară și care economisește spațiu.

Greutate:  90 g

Volum: 10 L

Material: Nylon 

Dimensiuni: 11 x 21 x 36 cm

 

Cele mai vizitate produse

  • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
  • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
  • Crampoane Veriga Mount Track
  • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex®
  • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
  • Bocanci LA Sportiva Trango TRK Leather GTX