Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marime spate rucsac
Volum
Marimi imbracaminte

Rucsac Grivel Rapido 18

Preț cu TVA: 549 411.75 RON
Economisiți: 137.25 RON (-25%)
Greutate: 0.53 kg

RemoveAdd
Cod produs: ZARPD18
Producător: Grivel
 

Rucsac alergare Grivel Mountain Runner EVO 10

Rucsac inovator, ușor, conceput pentru alpinism. Rapido 18 este partenerul ideal atunci când trebuie să mergeți ușor și rapid, cu caracteristici esențiale, ușoare, care vă vor duce de la bază la vârf și înapoi.

Acest pachet minimalist este conceput pentru activități montane cu mișcare rapidă. S-a născut din fuziunea dintre un pachet esențial de alpinism și unul de trail running, din care derivă sistemul de purtare în stil vestă. Bretelele agile de umăr înfășoară corpul într-un mod foarte confortabil, asigurând o mare libertate de mișcare în special în timpul mișcărilor dinamice și o potrivire ergonomică perfectă, cu control optim al sarcinii prin contactul apropiat cu corpul.
 
Caracteristici
  • Acces rapid și ușor la compartimentul principal din partea superioară sau prin deschiderea frontală.
  • Închiderea cu cordon dublu pentru cea mai bună compactare în toate situațiile vă permite să reglați înălțimea și compresia pachetului din mers.
  • Două bucle funcționale pentru echipament în față facilitează transportul echipamentului, mai ales când utilizați un ham ușor, minimalist.
  • Un buzunar inteligent cu fermoar pentru obiecte de valoare și un buzunar frontal din plasă completează configurația, pentru a avea întotdeauna acces ușor și rapid la toate obiectele care trebuie să fie la îndemână.
 
  • Activitati: catarari usoare sau drumetii
  • Material: Nylon
  • Greutate: 480 g (16, 9 oz)
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse