Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Marime spate rucsac
Culori
Volum

Rucsac Hannah Wanderer 60

Preț cu TVA: 689 RON
Greutate: 1.4 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 10019137HHX anthracite
Producător: Hannah
Culori:Negru
Caracteristici produs
Culori: Negru
Volum: 60
 

Rucsac Hannah Wanderer 60

Rucsacul Hannah Wanderer 60 are două compartimente în care încape tot ceea ce ai nevoie pentru o excursie de mai multe zile la munte sau în vacanță. Datorită sistemului reglabil Vario pentru spate, îl poți ajusta exact pentru tine. Acest sistem pentru spate constă într-un panou glisant cu ajustare cu velcro. Prin glisare vei ajusta întreaga lungime a spatelui. Atât spatele cât și bretelele sunt confortabile. 

Centura de la brâu permite distribuirea echilibrată a încărcăturii rucsacului. Pe ea se află două buzunare pentru obiecte mici, pe care îți dorești să le ai la îndemână. Chinga de la piept este echipată cu un fluier de urgență. Capacul rucsacului are două buzunare, unul exterior și unul interior. Călătorești cu bețe de trekking sau pioleți? Cu siguranță vei aprecia sistemele de transport pentru acestea, care îți permit să ai mâinile libere pe porțiuni solicitante. De buclele de prindere poți agăța accesorii de care ai mereu nevoie la îndemână. Poți de asemenea să agăți o lanternă de rucsac pentru a spori vizibilitatea. 

Cu ajutorul chingilor laterale poți reduce volumul rucsacului și să îl faci mai stabil. Pe partea din față vei găsi un buzunar extensibil din mesh, în care poți depozita cu ușurință geaca de ploaie. Celelalte două buzunare laterale sunt încăpătoare. În ele poți depozita de exemplu sticla de apă. Rucsacul este dotat de asemenea cu un compartiment special pentru sistemul de hidratare și cu o husă de ploaie cu elemente reflectorizante. 

Caracteristici:

  • Material: polyester (PES)
  • Dimensiuni: 80 x 38 x 27 cm
  • Volum: 60L
  • Două compartimente
  • Sistem pentru spate reglabil Vario
  • Husă de ploaie inclusă
  • Greutate: 1400g 

Cele mai vizitate produse