Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Baton Proteic EthicSport High Protein 45g

Preț cu TVA: 15 RON
Greutate: 0.045 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 202337 Cocos
Producător: EthicSport
 

Baton Proteic EthicSport High Protein 45g

Noile batoane HIGH PROTEIN sunt un aliment cu un continut ridicat de proteine. Au un gust cu adevarat placut si o digestibilitate ridicata, nu contin colagen sau uleiuri hidrogenate si sunt produse doar din materii prime de inalta calitate. Acestea furnizează 32% proteine ​​din lapte, iar prezența izomaltulozei reduce indicele glicemic și aportul caloric general. În cele din urmă, batoanele sunt vegetariene și fără gluten.

AVANTAJE

- Conținut ridicat de proteine

​​- Digestibilitate ridicată

- Conținut ridicat de fibre

- Fără grăsimi hidrogenate

- Vegetarian

- Fără gluten

- Cu izomaltuloză pentru reducerea impactului glicemic

 

Cui se adresează

- Cei care doresc să integreze o porție de proteine ​​în alimentația lor

- Cei care caută o gustare pentru a se menține în formă

- Cei care caută un supliment post antrenament sau înainte de antrenament

- Toți sportivii care fac un efort muscular intens

 

INFORMAȚII

O strategie de antrenament eficientă necesită ca mușchii să primească un aport adecvat de nutrienți după sesiuni intense de muncă. Aportul de proteine ​​vă permite să reconstruiți masa musculară care ar fi putut fi deteriorată în timpul antrenamentului, evitând astfel catabolismul muscular. Împacarea unui stil de viață profesional și de familie cu practica sportivă reprezintă o provocare complexă, dar este esențial să înțelegem că alimentația corectă oferă energia necesară pentru a efectua bine activitatea fizică și oferă nutrienții esențiali pentru regenerarea țesutului muscular.

 

Directii

Această nouă serie de batoane HIGH PROTEIN a fost concepută pentru a satisface nevoile celor care se dedică sportului în mod constant și caută o hrană plăcută și bogată în proteine ​​pentru a se menține în formă. Reprezintă o soluție ideală ca o gustare rapidă și sunt ușor de digerat. Sunt potrivite înainte de antrenament sau ca aliment pentru susținerea mușchilor după efort. Proteinele conținute contribuie la menținerea masei musculare.

Instructiuni de folosire

1-2 batoane pe zi, de preferință după efort muscular sau cu cel puțin 1-2 ore înainte de

activitatea fizică. Recomandat si ca gustare proteica.

 

Ingrediente

INGREDIENTE PROTEINICE - CIOCOLATA NEGRA

Proteine ​​din lapte, ciocolata de acoperire neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie) (19%), sirop de glucoza, sirop de fructoza, izomalt-oligozaharida (sursa de glucoza), umectant: sorbitol, chipsuri de ciocolată (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) (3, 5%), oligozaharide din fructe, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, pudră de cacao, pastă aromată de ciocolată (cacao, ulei de floarea soarelui). , emulgator: lecitină de soia, arome), maltodextrină, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, arome. Poate contine urme de alune, susan si nuci.

 

INGREDIENTE PROTEINICE -  FISTIC

Proteine ​​din lapte, ciocolată neagră de acoperire (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) (19%), sirop de glucoză, sirop de fructoză, izomalt-oligozaharidă (sursă de glucoză), umectant : sorbitol, boabe de fistic zaharat (fistic, zahăr, zahăr invertit, coloranți: clorofile, curcumină) (3, 5%), fructooligozaharide, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui, pastă cu aromă de fistic (zahăr, migdale, caju, fistic, ulei de amidon de porumb, porumb , emulgator: lecitină de soia, arome, coloranți: curcumină, clorofile) (1, 5%), fistic (1%), maltodextrină, unt de cacao, arome, emulgator: lecitină de soia, coloranți: curcumină, clorofilă. Poate contine urme de arahide, oua, susan si nuci.

 

INGREDIENTE PROTEINICE - COCOS 

Proteine ​​din lapte negru, ciocolată de acoperire neagră (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) (19%), sirop de glucoză, sirop de fructoză, nucă de cocos rape (6%), izomalto -oligozaharidă (sursă de glucoză), umectant: sorbitol, ulei de cocos, fructo-oligozaharide, ulei de floarea soarelui, maltodextrină, unt de cacao, arome, emulgator: lecitină de soia. Poate contine urme de alune, susan si nuci.

 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse