Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Baton Proteic EthicSport Creamy&Crunchy 30g Alune&Ciocolată Albă

Preț cu TVA: 12 RON
Greutate: 0.03 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 136233 Creamy&Crunchy Bianco Nocciola
Producător: EthicSport
 

Baton Proteic EthicSport Creamy&Crunchy 30g Alune&Ciocolată Albă

BATON CRUNCHY ȘI CREAMY, CONȚINUT RIDICAT DE PROTEINE (37%)

Baton cu conținut ridicat de proteine, conținut scăzut de zahăr, conținut ridicat de fibre și fără grăsimi hidrogenate. Realizat cu o napolitana crocanta umpluta cu crema de proteine. Formulat cu materii prime de înaltă calitate, are o digestibilitate excelentă.

 

Recomandat pentru:

– Pentru cei care caută o gustare care ajută la menținerea în formă.
– Pentru cei care doresc să integreze o porție de proteine ​​în dieta lor.
– Pentru toți sportivii care își supun musculatura la un efort intens.
– Pentru cei care caută un complement post-antrenament sau pre-exercițiu.

DESCRIERE

O bună strategie de antrenament are nevoie ca musculatura să fie bine hrănită în urma oricărei activități intense. O cantitate adecvată de proteine ​​suplimentare vă permite să reconstruiți masa slabă potențial deteriorată de activități intense și să evitați ruperea țesutului muscular. A te menține în formă prin echilibrarea nevoilor de muncă și a familiei cu practicarea sportului poate fi extrem de dificil. Dieta potrivită îți va permite să desfășori activități fizice, menținând în același timp niveluri ridicate de energie și oferind doar substanțele nutritive potrivite pentru regenerarea și construirea țesutului muscular.

CARACTERISTICI:

CREAMY & CRUNCHY – Ciocolată albă și alune – baton de proteine ​​cu o napolitură crocantă umplută cu cremă de alune și acoperită cu ciocolată albă. Are un conținut ridicat de proteine, un gust extrem de plăcut și o digestibilitate excelentă, toate datorită ingredientelor sale de calitate superioară.

Oferă 37% proteine, doar 4, 6% zahăr și o cantitate optimă de fibre. Produsul este complet lipsit de gluten și grăsimi hidrogenate. Linia CREAMY & CRUNCHY este ideală pentru redescoperirea gustului de a te menține în formă.

Indicații:

Barul CREAMY & CRUNCHY este un aliment conceput pentru cei care doresc să rămână în formă sau să se antreneze intens. Proteinele conținute contribuie la menținerea masei musculare. Bara CREAMY & CRUNCHY este o soluție excelentă pentru o gustare rapidă și ușor de digerat înainte de antrenament sau pentru hrana musculară după antrenament

Instructiuni de folosire:

1-2 bare pe zi, însoțite de apă. Utilizați la nevoie ca un spargător de foame. Ideal după efort muscular intens sau cu cel puțin 1 oră înainte de activitatea fizică.

Ingrediente:

Colagen hidrolizat, proteine ​​din lapte, ciocolată albă (14%) (unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină din soia; îndulcitor: maltitol; aromă naturală de vanilie), unt de cacao, pastă de alune (11%), fructo-oligozaharide, oleic ridicat ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, făină de orez, îndulcitori: glicozide eritritol și steviol; amidon de cartofi, lapte praf integral, emulgator: lecitină de floarea soarelui; amidon de porumb, făină de quinoa, vanilină, agenți de creștere: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu. Poate conține urme de: ouă, arahide, alte nuci (fistic).

INFORMATII NUTRITIONALE
  La 100 g Pe bară (30 g)
Energy
Kcal 506 152
kJ 2017 632
Typical Value
Fat
of which saturates
31 g
16 g
9, 3 g
4, 8 g
Carbohydrate
of which Sugars
of which Polyols
19 g
4, 6 g
9, 2 g
5, 8 g
1, 4 g
2, 7 g
Fiber 6, 3 g 1, 9 g
Protein 37 g 11 g
Salt 0, 04 g 0, 01 g
Avertizări:
Acest produs este destinat să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.
 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse