Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Baton Energetic EthicSport High Protein Wafer 35g

Preț cu TVA: 12 RON
Greutate: 0.035 kg

RemoveAdd
Cod produs: 202329 Belgian Chocolate
Producător: EthicSport
 
BAT CU CONȚINUT MARE DE PROTEINE, 32% PROTEINE DIN LAPTE, GUST FOARTE PLACUT, DIGESTIBILITATE EXCELENTĂ, FĂRĂ COLAGEN, FĂRĂ GRĂSIMI HIDROGENATE
 
Cui se adresează
 
- Tuturor sportivilor care suferă un efort muscular intens
- Cei care caută un supliment post antrenament sau înainte de exercițiu
- Cei care caută o gustare pentru a se menține în formă
- Cei care doresc să integreze o porție de proteine ​​în dieta lor
 
Se știe că programele intense de muncă necesită strategii nutriționale specifice pentru a susține mușchii angajați. Suplimentarea cu proteine ​​este cea mai potrivită strategie pentru a reconstrui masa slabă potențial deteriorată de munca intensă, deoarece reduce procesul de catabolism muscular. De asemenea, se știe că alimentația corectă vă permite să desfășurați o activitate fizică cu energie și oferă nutrienții potriviți pentru regenerarea țesutului muscular. Menținerea în formă, concilierea vieții profesionale și de familie cu practicarea sportului, este o problemă complexă de gestionat, totuși este posibilă prin alegeri alimentare corecte, care echilibrează bine micro și macronutrienții.
 
Batonul HIGH PROTEIN WAFER este un aliment cu un continut ridicat de proteine ​​cu gust foarte placut si digestibilitate excelenta. Nu conține colagen sau uleiuri hidrogenate și oferă 32% proteine ​​din lapte.
 
Directii
Batonul HIGH PROTEIN WAFER este, de asemenea, un aliment conceput pentru cei care se antrenează sau pentru cei care duc un stil de viață activ. Proteinele conținute contribuie la menținerea masei musculare. HIGH PROTEIN WAFER este, de asemenea, o soluție excelentă pentru o gustare rapidă și digerabilă, înainte sau după o sesiune de antrenament, potrivită pentru a oferi rapid o cotă de proteine ​​organismului nostru.
 
Instructiuni de folosire
1-2 batoane pe zi, însoțite de apă, de preferință după efort muscular sau cu cel puțin 1-2 ore înainte de activitatea fizică.
 
Ingrediente
 
CIOCOLATA BELGANA :
Proteine ​​din zer, ciocolata cu lapte 25, 71% (zahar, unt de cacao, lapte praf, masa de cacao, zer praf, unt, emulgator: E322 (soia), arome), faina de grau, ciocolata neagra 11, 33% (masa de cacao, unt de cacao) , zahăr, pudră de cacao, emulgator: E322 (soia), arome), ulei de palmier nehidrogenat, fructoză, lapte praf, emulgatori: E322 (soia) și E476, agent de îngroșare: E412, agenți de creștere: E503(ii) și E500( ii), îndulcitor: E955. Informații despre alergii: Conține gluten, soia și lapte. Poate contine urme de alune, susan si oua.
 
IAOURT DE VANILIE :
Proteine ​​din zer, ciocolată cu lapte 25, 71% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, zer praf, unt, emulgator: E322 (soia), arome), făină de grâu, proteine ​​din lapte, grăsime vegetală nehidrogenată (palmă). ulei), zahăr, fructoză, unt de cacao, lapte praf, emulgatori: E322 (soia) și E476, agent de îngroșare: E412, agenți de creștere: E503(ii) și E500(ii), arome, îndulcitor: E955. Informații despre alergii: Conține gluten, soia și lapte. Poate contine urme de alune, susan, oua.
 

Tabel de nutriție

INFORMATII NUTRITIONALE - Belgian Chocolat

 

La 100 g

pe bar (35 g)

valoare energetică

Kcal

511

179

kJ

2138

749

Analiza medie

Grăsimi
din care acizi grași saturati

26, 2 g
15, 3 g

9, 2 g
5, 3 g

Carbohidrați
din care zaharuri

36, 5 g
22, 3 g

12, 8 g
7, 8 g

Proteinele

32, 3 g

11, 3 g

sare 

0, 15 g

0, 05 g

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse