Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Baton Energetic EthicSport Energy 35g

Preț cu TVA: 11 RON
Greutate: 0.03 kg

RemoveAdd
Cod produs: 198137 Ananas Cocos
Producător: EthicSport
 

Baton Energetic EthicSport Energy 35g Mela Pompelmo, Ananas Cococs, Apple Grepfruit, Peach Apricot

Mâncare concepută pentru cei care practică sport. Furnizeaza energie rapidă și de lungă durată. Aromă excelentă, ușor de mestecat și digerabilă. Nu conține conservanți și coloranți.

GUST: MAR ȘI GRAPEFRUIT, ANANAS SI COCOS

  •  ENERGIE DURABILĂ, ELIMINATĂ ÎN TIMP
  •  CONSUM MARE DE ENERGIE (137 KCAL / BATON)
  •  GUST EXCELENT ȘI DIGESTIBIL
  •  FĂRĂ GLUTEN ȘI FĂRĂ ULEI DE PALM

Recomandat pentru:

  • Consum în timpul competiției sau antrenamentului.
  • Cei care doresc o sursă de energie pentru pre-activitate.
  •  Pentru sportivii de anduranță.
  • Antrenamente cu intensitate mare.
  • Pentru cei care caută o gustare energetică.

DESCRIERE

Batoanele ENERGY sunt concepute pentru cei care practică activități sportive. Noul ENERGY măr-grapefruit este un aliment energetic cu absorbție modulată a carbohidraților, datorită prezenței pastei de migdale. De asemenea, conține bucăți crocante de orez, fulgi de ovăz și fructe uscate, toate fără gluten. Formularea specială oferă energie rapid, însă amestecul special generează o eliberare prelungită. Acest baton este potrivit în special pentru sporturile de anduranță, dar satisface perfect nevoile tuturor sporturilor. Este preparat fără conservanți și coloranți artificiali și este extrem de digerabil și ușor de mestecat. Noul ENERGY măr-grapefruit are un gust de echilibrat de fructe și își păstrează consistența chiar și în condiții climatice extreme.

Indicații:

Sugestii: Fiecare persoană are proprii timpi de absorbție și necesități de energie diferite, în funcție de metabolismul și nivelul de antrenament. Prin urmare, pentru o eficiență optimă în timpul competițiilor, se recomandă să luați ENERGY CHOCO CRISPY mai întâi în timpul sesiunilor de antrenament. ENERGY CHOCO CRISPY este util pentru a furniza energie înainte și în timpul exercițiului. Permite eliberarea rapidă și susținută a energiei și este ușor de mestecat și digerat.

Instructiuni de folosire:

INAINTE DE
Cu cel puțin 60-90 de minute înainte de a vă confrunta cu o activitate intensă, mai bine dacă este însoțită de puțină apă.

PE PARCURSUL
Ieșiri lungi: luați la fiecare 1, 5 2 ore, cu puțină apă.

Ieșiri medii: consumați la jumătatea turei, cu puțină apă.

Ingrediente:

Pasta de migdale (zahăr, migdale (36%), apă, umidificator: sorbitol, sirop de zahăr inversat, sirop de glucoză, umidificator: invertază), sirop de glucoză, crocante de orez (făină de orez, zahăr, ulei din semințe de floarea-soarelui, sare), fără gluten fulgi de ovăz, pastă de fructe 6% (zahăr, pudră de mere, suc de mere, piure de mere, fructoză, sirop de glucoză, apă, suc de lămâie, suc concentrat de grapefruit, arome, regulator de aciditate: acid citric, citrat de sodiu; antioxidant: acid ascorbic, agenți de îngroșare : agar-agar, pectină, gumă xantan, caragenan; substanțe colorante: antocianine), sultane (sultane, ulei din semințe de floarea-soarelui), făină de orez, maltodextrină, dextroză, fructoză, mere deshidratate 2%, unt de cacao, dextrine, napolitane , apă, ulei din semințe de floarea-soarelui), arome, acidifianți: acid citric și acid L-malic, culoare: clorofilă. Poate conține urme de alte nuci, lapte, ou și soia.

INFORMATII NUTRITIONALE
  La 100 g Pe bară (40 g)
Energy
Kcal 392 137
kJ 1651 578
Typical Values
Fat
of which saturates
10 g
1.7 g
3.5 g
0.6 g
Carbohydrate
of which sugars
70 g
47 g
25 g
16 g
Fibre 1.4 g 0.5 g
Protein 4, 4 g 1.6 g
Salt (Nax2.5) 0.04 g 0.01 g
Avertizări:
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de sursele de căldură. Data de expirare se referă la produsul intact conservat corespunzător.
 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse