Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Categorii lentile

Ochelari Vallon categoria 3 Ski Aviators

Preț cu TVA: 545 436 RON
Economisiți: 109.00 RON (-20%)
Greutate: 0.025 kg

RemoveAdd
Cod produs: SUN-SKI-TRI Tricolor blue
Producător: Vallon
Culori:Albastru
Caracteristici produs
Culori: Albastru
Categorii Lentile: cat.3, soare
 

Ochelari Vallon categoria 3 Ski Aviators

Ochelarii Ski Aviators aduc un omagiu celui mai simbolic design de ochelari de soare de schi creat vreodată - un stil care a dominat cultura schiului în anii '70 și la începutul anilor '80. Reprezentând întruchiparea cool-ului, aceștia au fost purtați de toată lumea, de la cei mai mari schiori la cele mai mari vedete de film - de la ambasadorul VALLON Wayne Wong (care are propriul său model Special Edition) la Paul Newman și Robert Redford. Au venit în toate mărimile și culorile diferite, iar apoi au dispărut complet. Ne-am făcut misiunea de a le readuce la gloria de odinioară, acum actualizate cu lentile V52 excepțional de clare și un design modificat care permite o potrivire modernă.

Mirrored V52 lenses

Arată bine, vezi bine, schiază bine!

Ski Aviators se inspiră din vremurile în care lentilele oglinda erau la modă pe pârtii, cu avantajul suplimentar de a reduce oboseala ochilor. Lentilele noastre V52 au cea mai mare claritate optică dintre toți ochelarii de soare de pe piață. Cu o valoare ABBE de 52, acestea au cea mai mică distorsiune și oferă o vedere mai bună decât materialele din policarbonat sau Trivex. Lentilele V52 sunt, de asemenea, cu 20% mai ușoare, cu o rezistență excelentă la impact pentru o siguranță sporită și protecție 100% UVA/B.

Caracteristici:

  • 100% UV protection 
  • Heron Ski Aviators sunt livrați cu o husă de protecție elegantă, din piele artificială, împreună cu o lavetă de curățare.
  • Standard ISO 12312
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse