Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Categorii lentile

Ochelari Vallon Categoria 3 Polarizati Malizia

Preț cu TVA: 675 540 RON
Economisiți: 135.00 RON (-20%)
Greutate: 0.032 kg

RemoveAdd
Cod produs: SUN-MZ-GRE Black
Producător: Vallon
Culori:Negru
Caracteristici produs
Culori: Negru
Categorii Lentile: cat.3, soare
 

Ochelari Vallon Categoria 3 Polarizati Malizia

Vallon a încheiat un parteneriat cu Boris Herrmann și echipa Malizia pentru a dezvolta ochelarii de soare de navigație de ultimă generație, realizați din materiale durabile. 85% din ramă este realizată din plase de pescuit reciclate, transformate într-un material durabil din nailon pentru o longevitate maximă. Dotați cu lentilele noastre polarizate V52, cunoscute pentru claritatea lor excepțională, și construiți cu o curbură de bază 8, Malizia oferă o claritate ultraclară și o viziune periferică maximizată. Acestea sunt livrate cu un Sport Retainer și o husă de protecție cu un cârlig de prindere.

Echipa Malizia navighează pentru a sensibiliza populația cu privire la schimbările climatice. Pentru fiecare pereche vândută, Vallon va dona 10 mangrove pentru Parcul de mangrove Malizia.

Mirrored V52 lenses

Lentile V52 au cea mai mare claritate optică dintre toți ochelarii de soare de performanță de pe piață. Cu o valoare ABBE de 52, acestea au cea mai mică distorsiune și oferă o vizibilitate mai bună decât materialele din policarbonat sau Trivex. Lentilele V52 sunt, de asemenea, cu 20% mai ușoare, cu o rezistență excelentă la impact pentru o siguranță sporită și cu protecție 100% UVA/B. Filtrul de polarizare duce la reducerea strălucirii și la îmbunătățirea contrastelor pentru o vedere și mai clară.

Caracteristici:

  • 100% UV protection categoria 3 (13% VLT)
  • Polarized V52 optics
  • Malizia sunt livrați cu o husă de protecție si snur de fixare.
  • Standard ISO 12312
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse