Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marimi imbracaminte
Categorii lentile

Ochelari Vallon categoria 4 Heron Glacier Nimsdai Edition

Preț cu TVA: 745 RON
Greutate: 0.025 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: SUN-HG23-NE2 Nimsdai
Producător: Vallon
Caracteristici produs
Categorii Lentile: cat.4, soare foarte puternic
 

Ochelari Vallon categoria 4 Heron Glacier Nimsdai Edition

VALLON a încheiat un parteneriat cu alpinistul Nimsdai Purja (14 Peaks), care a doborât recorduri mondiale, pentru a lansa ediția Nimsdai - ochelarii de alpinism de ultimă generație pentru escaladarea celor mai înalți munți din lume.

Heron Glacier este primul produs VALLON, acum la cea de-a patra ediție. Sunt cei mai tehnici ochelari de până acum, proiectați pentru alpinism la altitudine sau expediții pe ghețari și au ajuns pe cele mai înalte vârfuri de pe planetă. Forma este rotundă clasică, protecțiile laterale sunt din piele. Sunt dotați cu o piesă centrală detașabilă, iar lentilele oferă o protecție de neegalat pentru ochi.

Gama Heron este disponibilă în trei versiuni diferite. Designul și forma sunt identice, ceea ce le diferențiază sunt lentilele și activitățile pentru care sunt proiectate.

  • Heron Glacier au lentile categoria 4, cu reflexie completă în oglindă. Cele mai potrivite pentru schi de tură, alpinism la altitudine și expediții pe ghețari.
  • Heron Mountain au lentile categoria 3 care lasă să pătrundă mai multă lumină, ceea ce îi face mai potriviți pentru drumeții, alpinism și activități montane în general.
  • Heron Ocean au lentile polarizate categoria 3 care reduc strălucirea și îmbunătățesc vederea în timpul activităților pe apă, cum ar fi pescuitul, navigația și caiacul. Sunt, de asemenea, potrivite pentru activități generale în aer liber, dar nu sunt recomandate pentru schi de tură și alpinism, deoarece polarizarea interferează cu percepția gheții din zăpadă, ceea ce este esențial pentru siguranța pe munte în condiții de iarnă.

Lentilele Ultraclear categoria 4

Nuanța maro este optimă pentru zăpadă, deoarece percepția caldă îmbunătățește contrastele, în timp ce tratamentul anti-aburire previne condensul în timpul ascensiunilor lungi. Lentilele Ultraclear categoria 4 au un VLT de 6%, ceea ce reduce oboseala ochilor și oferă confort pe tot parcursul zilei. Lentilele sunt realizate din policarbonat de 2 mm și sunt incasabile, pentru siguranță maximă.

Dezvoltat și aprobat de către cei mai buni din lume.

Nimsdai Purja este alpinistul care a doborât recordul mondial și care a escaladat toate cele 14 vârfuri de 8.000 de metri din lume în doar 6 luni și 6 zile, așa cum a fost documentat în documentarul Netflix 14 Peaks: Nothing Is Impossible. Cu contribuția sa neprețuită, am dezvoltat această ediție specială cu o lentila întunecată. cat 4 antireflex, ideale pentru a vă proteja ochii atunci când escaladați cele mai înalte vârfuri din lume. Nimsdai și-a pus deja ochelarii de soare la încercare pe Everest, Lhotse, Annapurna și Makalu.

Caracteristici:

  • Protecții laterale pentru protecție maximă împotriva vântului și a luminii
  • Mirrored lenses 100% UV protection categoria 4
  • Antișoc - lentile din policarbonat
  • Barete reglabile pentru o potrivire sigură
  • Heron Glacier sunt livrați cu o husă de protecție elegantă, din piele artificială, împreună cu o lavetă de curățare.
  • Greutate redusă: 25g
  • Standard ISO 12312

Parerea cunoscatorilor despre Heron Glacier aici.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse