Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Mâncare liofilizată Travellunch Mousse cu ciocolata 100g

Preț cu TVA: 39 RON
Greutate: 0.25 kg

RemoveAdd
Cod produs: 50193 small
Producător: Travellunch
 

Mâncare liofilizată Travellunch Mousse cu ciocolata 100g

Travellunch este unul dintre brandurile de mâncare deshidratată cu vechime pe piața europeană, nișat pe produse cu termen de garanție între 3 și 5 ani. Încă de la înființare, acum peste trei decenii, Simpert Reiter, compania-mamă, a avut în vedere producția de feluri de mâncare freeze-dry (deshidratate prin înghețare) foarte ușoare pentru excursii montane, ieșiri în camping și în regiuni izolate sau chiar expediții în zonele polare și în jungle.

Aspect important: fără să folosească niciun fel de conservanți sau aditivi artificiali, Travellunch este brandul cu cele mai mai ieftine produse de mâncare liofilizată de pe piață. În momentul de față, compania produce peste 100 de rețete de mâncare freeze-dried (feluri principale, supe, deserturi) și suplimente alimentare pentru trekking și alte activități ce necesită efort fizic intens.
 
Caracteristici:
  • Ingrediente: zahăr, pudră de cacao degresată 13%, lapte praf degresat, sirop de glucoză, amidon modificat, fulgi de ciocolată 6% (zahăr, masă de cacao 44%, unt de cacao, unt clarificat, emulgator: lecitină din seminte floarea soarelui), grăsime de palmier, lactoză, caseinat de sodiu, agent de îngroșare (alginat de sodiu, gumă guar), extract de cafea, emulsifiant: Mono- si digliceride ale acizilor grași.
  • Alergeni: lapte, soia.
  • Instrucțiuni: Amestecați bine conținutul cu 130ml apă rece, apoi închideți ambalajul. Așteptați aproximativ 5 minute, după care vă puteți bucura de un desert delicios.
  • Ambalat în mediu protejat. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
  • Pentru a amesteca mai ușor, poți folosi o lingură cu coadă mai lungă, găsești aici: Long Spoon
Valori nutritive Per 100g Greutate netă 100g / Greutate preparată 230g
Calorii (kcal) 402 402
Grăsimi (g) 7.9 7.9
dintre care saturate (g) 6.3 6.3
Carbohidrati (g) 73 73
dintre care zaharuri (g) 53 53
Proteine (g) 7.1 7.1
Sare (g) 0.58 0.58
 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse