Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori

Încărcător Fenix ARE-D2

Preț cu TVA: 129 RON
Greutate: 0.092 kg

RemoveAdd
Cod produs: 039-392 ARE-D2
Producător: Fenix
 

Încărcător Fenix ARE-D2 USB charger

 

Fenix ARE-D2 este un încărcător USB cu microprocesor cu două canale cu funcție de baterie portabilă, cu care puteți încărca în mod corespunzător, rapid și sigur diferite tipuri de baterii Li-ion, Ni-MH și Ni-Cd.

În ciuda designului său avansat, operarea dispozitivului este extrem de simplă. După introducerea bateriei și conectarea încărcătorului prin intermediul unui cablu micro-USB la o sursă de alimentare, procesul de încărcare începe automat.

În același timp, puteți încărca simultan 2 celule de tipuri diferite, microprocesorul va detecta automat tipul de baterie și va ajusta curentul de încărcare.

Afișajul LCD va afișa informații despre curentul de încărcare, tipul de baterie, vizualizarea grafică a nivelului de încărcare. Cantitatea de curent de încărcare poate fi ajustată în funcție de nevoile dvs. și de capacitatea bateriei.

O singură apăsare a butonului setează curentul de încărcare în 3 intensități predefinite: 1 A, 2 A, 0, 5 A. Microprocesorul controlează cu precizie procesul de încărcare, ceea ce garantează cel mai înalt nivel de siguranță și maximizează durata de viață a bateriei.

Fenix ARE-D2 are, de asemenea, o funcție foarte utilă de baterie portabilă , care vă permite să încărcați rapid dispozitivele mobile cu un curent de 2 A. Dimensiunile compacte și greutatea redusă permit ca dispozitivul să fie transportat convenabil într-o geantă sau într-un rucsac.

 

Caracteristici:

  • Tipuri de baterii compatibile:10440, 14500, 16340, 18650, 21700, 26650AA, AAA, C (R14)
  • Protecție la supratensiune
  • protecție la polaritate inversă
  • Protecșie la supraîncărcare
  • Dimensiune: 123x62mm
  • Greutate: 92g

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse