Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori

Încărcător Fenix ARE-D1

Preț cu TVA: 79 RON
Greutate: 0.061 kg

RemoveAdd
Cod produs: 039-391 ARE-D1
Producător: Fenix
 

Încărcător Fenix ARE-D1 USB charger

 

Fenix ARE-D1 este un încărcător USB cu microprocesor pe un singur canal cu funcție de baterie portabilă, cu care puteți încărca în mod corespunzător, rapid și sigur diferite tipuri de baterii Li-ion, Ni-MH și Ni-Cd.

În ciuda designului său avansat, operarea dispozitivului este extrem de simplă. După introducerea bateriei și conectarea încărcătorului prin intermediul unui cablu micro-USB la o sursă de alimentare, procesul de încărcare începe automat.

Afișajul LCD va afișa informații despre curentul de încărcare, tipul de baterie, vizualizarea grafică a nivelului de încărcare. Cantitatea de curent de încărcare poate fi ajustată în funcție de nevoile dvs. și de capacitatea bateriei.

O singură apăsare a butonului setează curentul de încărcare în 3 intensități predefinite: 1 A, 2 A, 0, 5 A. Microprocesorul controlează cu precizie procesul de încărcare, ceea ce garantează cel mai înalt nivel de siguranță și maximizează durata de viață a bateriei.

Fenix ARE-D1 are, de asemenea, o funcție foarte utilă de baterie portabilă, care vă permite să încărcați rapid dispozitivele mobile cu un curent de 2 A. Dimensiunile compacte și greutatea redusă permit ca dispozitivul să fie transportat convenabil într-o geantă sau într-un rucsac.

 

Caracteristici: 

 

  • Baterii compatibile:10440, 14500, 16340, 18650, 21700, 26650AA, AAA, C (R14)
  • Protecție la supratensiune
  • Protecție la polaritate inversă
  • Protecție la supraîncărcare
  • Dimensiune: 120x38mm
  • Greutate: 61g
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse