Schubert & Franzke Trasee cu bicicleta în Bucovina

Producător: Schubert & Franzke
MB05
Preț cu TVA: 29 RON

Cumpăr
favorite
Cod produs: MB05
 

   Schubert & Franzke Harta Trasee cu bicicleta în Bucovina

Această colecţie de hărţi realizată de editura Schubert & Franzke este o încercare îndrăzneaţă de a reuni sub o singură copertă trasee de bicicletă din Bucovina, una din regiunile istorice cu un potenţial turistic (cultural și etnografic) foarte bine reprezentat. Traseele de bicicletă au fost parcurse între anii 2018-2020, în colaborare cu Salvamont Vatra Dornei.

 

Ţinutul Bucovinei este cunoscut la nivel naţional și internaţional pentru bisericile și mănăstirile cu fresce variate, picturi murale care se remarcă prin durabilitatea pigmentului albastru (e.g. „albastru de Voroneţ”), aflate în patrimoniul UNESCO și incluse în catalogul “Marile monumente ale lumii”. Tot aici găsim și cea mai veche biserică de lemn din Europa - schitul Putna, cu Biserica de lemn „Dragoș Vodă”. Un loc aparte îl are și Ciocănești, satul muzeu cu peste 600 de case “pictate” cu motive populare, asemeni tradiţiei ouălor încondeiate care dăinuie în cultura populară bucovineană de secole.

 

Harta de cicloturism a Trasee cu Bicicleta în Bucovina poartă indicativul MB05, ceea ce-nseamnă că este al cincilea număr din seria „Hărţi Cicloturistice”.

 

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă pasionaţilor de cicloturism.

 

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: ruta traseului verificat pe teren, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

 

Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor.

Cele mai vizitate produse

  • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
  • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
  • Crampoane Veriga Mount Track
  • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex®
  • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
  • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
  • Bocanci LA Sportiva Trango TRK Leather GTX