Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Carte: 27 de pasi, autor Tiberiu Useriu

Preț cu TVA: 39 RON

RemoveAdd
Cod produs: 51713
 

Carte: 27 de pasi, autor Tiberiu Useriu

Câteva cuvinte despre carte, scrise de Tibi:

“N-aş fi avut niciodată curajul să scriu despre mine chiar dacă am făcut pace cu acel Tibi din trecut. Până la urmă, totuşi, iată ce a ieşit. Din partea mea este un act de asumare completă şi sper din toată inima să fie un exemplu de aşa nu şi, în acelaşi timp, de aşa da, mai ales pentru cei mai tineri dintre noi care se pot lăsa duşi de val unde nu trebuie. Asta îmi doresc şi nimic mai mult. Până la urmă acesta este motivul pentru care am aşternut pe hârtie acele bucăţi din viaţa mea, să poată fi un exemplu negativ şi, în acelaşi timp, pozitiv.

La Tăşuleasa Social am învăţat că viaţa poate fi altfel, presărată de oameni frumoşi, generoşi, voluntari, sufletişti, oameni care au grijă unul de altul, oameni care nu ezită să ia o sapă în mâini şi să planteze o pădure acolo unde alţii cu sufletul negru au luat fără să lase ceva în loc. Oameni care fac fapte bune.

Această carte se datorează oamenilor care m-au ajutat, care m-au susţinut în toate felurile. Fără ei n-aş fi putut alerga, n-aş fi putut visa, n-aş fi ajuns să fac parte din acel ceva care contează enorm în viaţa fiecăruia dintre noi şi fără de care n-am putea trăi firesc şi normal, o comunitate de fapte şi idei, de sprijin şi ajutor reciproc, de fapte bune şi exemple pozitive. Tot ceea ce am scris e real şi a trecut prin mintea şi inima a câţiva oameni apropiaţi în frunte cu Alin. Dacă nu erau ei cartea nu exista. Eu nici măcar n-am avut curajul să mă gândesc că pot scrie ceva vreodată, darămite să scriu despre mine şi bucata mea de viaţă, despre Tibi cel care a fost şi despre Tibi cel care este acum. Există o mare diferenţă între acei doi Tibi Uşeriu.

Nu am deloc pretenţia că am scris literatură, nici pe departe. Eu sunt doar un om de pe Bârgaie cu liceul neterminat care plantează păduri şi aleargă pe munţi.”

 

Aşa cum deja mulţi ştiţi, în curând Tibi va pleca din nou la Ultramaratonul Arctic 6633 pentru a-şi apăra titlul cucerit anul trecut. La conferinţele de la Bistriţa şi Cluj, Tibi va vorbi şi despre această nouă încercare cât și cele viitoare pe care le plănuieşte.

 

Sunt invitaţi toţi cei care doresc să participe, intrarea este liberă. Invitat special, profesorul Mircea Miclea.

 

22 februarie 2017, Bistriţa, Hotel Metropolis, Str. Parcului nr. 19, ora 19:00
23 februarie 2017, Cluj Napoca, Sala de Conferinte din cadrul The Office (parter), B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 77, ora 19.00

 

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse