Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Marime incaltaminte
Culori

Bocanci La Sportiva G-Summit

Preț cu TVA: 3780 3402 RON
Economisiți: 378.00 RON (-10%)
Greutate: 0.96 kg

RemoveAdd
Cod produs: 31M999100 Black/Yellow 42
Producător: La Sportiva
Culori:Negru
 

Bocanci La Sportiva G-Summit

 

Noul punct de referință pentru alpinismul tehnic de mare altitudine. Bocancii G-Summit sunt ideali pentru cățărarea pe gheață și ascensiunile pe pereți mari, expedițiile tehnice de iarnă și expunerea prelungită la temperaturi scăzute. G-Summit a fost dezvoltat cu scopul de a satisface o dublă nevoie: un produs cu protecție termică sporită pentru alpinismul de mare altitudine și un bocanc surprinzător de ușor și precis pentru expediții în climate extrem de dificile. Datorită căptușelii speciale detașabile, G-Summit  sunt bocanci ce pot fi modificați cu ușurință în funcție de cerințele termice ale terenului și ale mediului de utilizare.

 

Caracteristici:

 

  • Înveliș interior realizat cu tehnologia patențată Core-Wrap pentru căldură și ușurință maximă
  • Se potrivesc la majoritatea conformaților de picior
  • Ajustare ușoară chiar și când purtați mănuși mulțumită sistemului de înșiretare BOA Fit System amplasat pe exteriorul bocancului 
  • Talpa Ice-Tech împărțită în 2 părți pentru performațe maxime în timpul mersului și cățăratului
  • Prazăpezi integrate cu tratament hidrofob, rezistente la abraziune,  
  • Învelișul interior CORE-WRAP: cu materiale termoizolante și întărituri
  • Branț interior de 5mm din material termoizolant
  • Talpa intermediară absentă
  • Greutate: 730g fara linere 850g cu liner

Utilizare fără G-Summit Liner.Pentru activitățile de alpinism foarte tehnice, în care lejeritatea și precizia sunt principalele nevoi, configurația fără soseta interioară și cu adaos de talpă termică va garanta performanțe maxime chiar și în cele mai extreme și delicate condiții. Acest mod de utilizare face din G-Summit produsul perfect pentru alpiniștii care caută produs foarte izolator dedicat activităților de escaladă pe gheață și mixte și activităților pe ghețari la altitudini medii/înalte.

Utilizare cu G-Summit Liner.Prin inserarea în interiorul bocancului a sosetei termice speciale dedicate, G-Summit va fi foarte izolant și perfect pentru cele mai extreme condiții meteorologice. În această configurație, G-Summit este cel mai ușor produs absolut dedicat expedițiilor la altitudini mari și în medii extreme.Pentru a optimiza căldura și izolarea produsului, purtați G-Summit Liner, introducându-l în interiorul bocancului. Pentru a asigura volumele corecte și compatibilitatea maximă, în această configurație va trebui să fie îndepărtată talpa termică.

 

 

Cele mai vizitate produse