Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărime încălțăminte

Bocanci Scarpa Rush TRK PRO GTX

Preț cu TVA: 1095 930.75 RON
Economisiți: 164.25 RON (-15%)
Greutate: 0.58 kg

RemoveAdd
Cod produs: 63139-200 Smoke Lake Blue 41.5
Producător: Scarpa
Culori:Gri
Informații produs
 

Bocanci Scarpa Rush TRK PRO GTX

 

RUSH TRK PRO GTX este noul punct de referință pentru drumeții scurte sau drumeții de o zi. Este un bocanc realizat cu accent pe confort, cu tehnologii care pot ajuta la reducerea oboselii piciorului. Reprezintă combinația potrivită între confort, stabilitate și greutate redusă. Această versiune este mai rezistentă și durabilă datorită utilizării de piele Nabuk.

 

Caracteristici:

 

  • Partea superioară este realizată din piele Nabuk uns cu ulei, cu caracteristici precum impermeabilitate, respirabilitate și durabilitate. Datorită gulerului 3D Autofit cu o umplutură din țesătură în gleznă care o protejează, piciorul este stabilizat fără puncte de presiune.
  • Membrana GORE-TEX Extended Comfort  foarte respirabilă deține o capacitate remarcabilă de a dispersa căldura. În acest fel, picioarele sunt protejate de apă, în timp ce transpirația care se creează în interiorul pantofului poate ieși rapid afară.
  • Sistem de înșiretare cu găici metalice ce distribuie presiunea uniform pentru o potrivire perfectă
  • Talpa Presa sole TRK-01 este fabricată din cauciuc Supergum foarte aderent și durabil în același timp, cu crampoane concepute si distribuite în așa fel să aveti tracțiune maximă pe urcări și frânare eficientă pe coborâre.
  • În plus, tehnologia IKS (Interactive Kinetic System), caracterizată prin 7 zone de amortizare a șocurilor, susține în mod progresiv și specific greutatea corpului nostru în timpul activității noastre pe munte
  • Greutate: 580g (1/2 perechea)

 

 

Cele mai vizitate produse