Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărime încălțăminte

Bocanci La Sportiva Aequilibrium LT Gore-Tex Woman

Preț cu TVA: 1749 1574.1 RON
Economisiți: 174.90 RON (-10%)
Greutate: 1.05 kg

RemoveAdd
Cod produs: 21Z999402 Black Hibiscus 37.5
Producător: La Sportiva
Culori:Gri
 

Bocanci La Sportiva Aequilibrium LT Gore-Tex

Aequilibrium Lt Gtx: Cu partea superioara din piele, pentru hiking tehnic, ideal pentru ture de backpacking de mai multe zile la altitudine mare. 

Seria Aequilibrium îmbinarea perfectă dintre confort, greutate, durabilitate și caracteristici tehnice pentru activități alpine.

Aequilibrium LT GTX  sunt bocanci tehnici, ideali pentru ture de backpacking de mai multe zile, la altitudine mare. Construcția inovativă Double Heel  în zona călcâiului crește efectul de frânare la coborâre datorită geometriei pronunțate double-block , reducând astfel oboseala mușchilor. Durabilitatea și greutatea redusă coexistă în armonie datorită relației dintre talpa exterioară și cea interioară construcția Rubber Guard pentru protecție în exterior și material din spumă în interior, pentru amortizare accentuată.

Forma ergonomică a bocancilor îmbrățișează piciorul, iar inserțiile pentru protecție din TPU integrate la călcâi și vârf întăresc partea superioară. Sistemul direcțional 3D Flex System Evo  permite un control mai bun al suportului și mobilității în zona gleznei. Talpa Vibram cu Impact Brake System crește adaptabilitatea pe suprafețele stâncoase. De asemenea, partea superioară din Nubuck respinge apa.

Compatibili cu colțari semi-clasici.

Talpă:
Vibram rubber SpringLug Tech and PU foam inner lining
Branț:
Carbon loaded nylon
Lining:
Gore-Tex Performance Comfort
Superior:
Nubuk + abrasion resistant, fabric inserts

Greutate:
1050g / pereche

Citește un review pe blog, aici.

 

Cele mai vizitate produse