Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marime incaltaminte

Bocanci Alpina Nepal

Preț cu TVA: 980 RON
Greutate: 1.7 kg

RemoveAdd
Cod produs: 6298- 1, Beige 44,5
Producător: Alpina
Culori:Bej
 

   Bocanci Alpina Nepal

   Bocancii de munte Nepal sunt potriviti pentru munte, in excursii sau drumeții lungi. Se remarcă prin soluții tehnologice moderne: aderența îmbunătățită, siguranța garantată, rezistența sporită, confortul maxim, legarea simplă și designul plăcut. Talpa Vibram garantează o rezistență ridicată și o aderență optimă pe toate tipurile de teren. Materialele din partea superioară asigură protecție împotriva influențelor externe. Captuseala din membrana Sympatex este respirabila , confortabila pentru picior si impermeabila. Datorită tehnologiei VCP, care permite reglarea volumului bocancului pantoful este, de asemenea, potrivit pentru cei cu picior mai lat.

Caracteristici:

  • Captuseala: membrana impermeabila Sympatex
  • Material superior: Piele Nubuk 2.8mm
  • Talpa: Vibram
  • Greutate: 850g 1/2 per.
  • VCP (Volume Control Plate) este o dublura a brantului principal care se afla sub acesta, prin scoaterea ei volumul bocancului va creste cu aproape jumatate de marime, pentru o potrivire perfecta daca aveti picioarele umflate sau daca ii purtati cu o pereche de ciorapi mai grosi.

Produs de Alpina în Slovenia.

Situat in Slovenia, într-un mediu natural curat, înconjurat de păduri,  ALPINA este un producator de echipamente pentru munte care garantează produse de înaltă calitate, soluții neconvenționale și design funcțional.

 
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse