Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Nr. persoane

Cort Sea to Summit Telos TR2

Preț cu TVA: 3149 2046.85 RON
Economisiți: 1,102.15 RON (-35%)
Promoția expiră în
Greutate: 1.657 kg

RemoveAdd
Cod produs: ATS2040-01170409 Green
Producător: Sea to Summit
Culori:Verde
Caracteristici produs
Culori: Verde
Nr. Persoane: 2
 

Cort Sea to Summit Telos TR2

 

Cortul Telos pentru două persoane, Feestanding (autoportant), vă va schimba radical percepția asupra a ceea ce poate fi un cort ultraușor pentru trekking montan. Inginerii de la Sea to Summit și-au propus să proiecteze un cort ușor de montat și plin de caracteristici funcționale inteligente.

Cu toate acestea, există trei motive importante pentru care revista Backpacker Magazine a acordat premiul Editor's Choice Award pentru linia de corturi Telos: Spațiu, Ventilație și Versatilitate. Tension Ridge ridică forma cortului în sus pentru mai mult spațiu utilizabil pentru cap și umeri și creează uși cu adevărat mai înalte pentru o intrare mai ușoară și mai mult spațiu de depozitare în vestibuli. Setul de bețe DAC NSL ultra-rezistente, ușoare, cu coduri de culoare și picioarele de conectare rapidă a stâlpilor facilitează montarea cortului. Fabricat pentru longevitate și performanță superioară prin utilizarea de materiale premium, inclusiv stâlpi DAC, fermoare YKK, feronerie din aluminiu din seria 7 și supratenta cu cusături etașe acoperite cu PeU. Modul Hangout transformă supratenta în adăpost semi-deschis. Necesită o pereche de bețe de trekking sau Hangout Mode Pole Set. Sistem de depozitare FairShare: cortul se împachetează în 3 saci separați pentru a împărți greutatea tuturor participanților la drumeție. După montare, sacii de transport se transformă în buzunare de depozitare a echipamentului. Lightbar: adăugați o lampă frontală și fixați sacul de depozitare a bețelor la vârful cortului pentru o iluminare uniformă. Supratenta poate fi montată mai întâi pentru a menține camera interioara uscată atunci când plouă. Include 8 ancore de cort Ground Control Light și 4 sisteme de ancorare Ground Control detașabile cu cârlige de fixare personalizate. Pentru a prelungi durata de viață a foliei de sol, vă recomandăm să folosiți o folie de sol Sea to Summit - vândută separat. Folia de sol de 20D rezistă la o presiune de apă de 2500 mm.

Supratenta de ploaie din nailon 15D acoperit cu silicon / poliester poliuretanic asigură o performanță impermeabilă de lungă durată. Apex Vent - în cel mai înalt punct al cortului, expulzează eficient aerul cald pentru a preveni condensul și poate fi închisă cu ușurință cu fermoar din interiorul cortului .Ventilațiile de la  baza cortului vă permit să controlați fluxul de aer și să gestionați eficient umiditatea și condensul în condiții de umezeală, fără a lăsa ploaia să intre în interiorul cortului .Quick Connect Foot este o clemă de aluminiu prelucrată, frumos proiectată, care fixează cu ușurință bețele și piciorul interior și este mai rezistentă decât cataramele din plastic care se pot rupe.

 

Caracteristici:

 

  • Design Freestanding(autoportant)
  • 2 uși
  • Folia de sol-20D nylon ripsto
  • Supratenta-15D nilon ripsto
  • Tenta-15D poliester cu mesh
  • Bete- Aluminiu DAC TH72M
  • 3 sezoane
     
    Suprafață folie de sol 2.62 m²
    Dimensiuni folie de sol 215 x 135 x 109 cm
    Greutate tentă+supratentă 1199 g
    Greutate minimă 1482 g
    Dimensiuni împachetat 13 x 48 cm
    Greutate totală 1657 g
    Înălțime 110 cm
    Diametru bețe 8.5 and 9mm
    Suprafață vestibuli 1.8 m²
  •  
Alte produse din această categorie
-45%

Cele mai vizitate produse