Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marimi imbracaminte

Dopuri pentru urechi Alpine FlyFit

Preț cu TVA: 79 RON
Greutate: 0.009 kg

RemoveAdd
Cod produs: 059051
 

   Dopuri pentru urechi Alpine FlyFit

Dopurile FlyFit previn diferenţele de presiune şi durerea în urechi în timpul zborului. Zgomotele deranjante sunt reduse în timpul călătoriilor cu avionul, trenul sau autobuzul – ajungeţi odihniţi la destinaţie. Filtrele confecţionate din material moale sunt foarte confortabile.

AlpineAcousticFilters™- Filtre pentru reglarea presiunii

Dopurile de urechi FlyFit reglează presiunea incomodă a aerului asupra timpanului în timpul decolării sau aterizării avionului. Filtrele se comportă ca nişte valve şi realizează o echilibrare graduală şi constantă a presiunii între mediul înconjurător şi urechea medie. Astfel, tubul lui Eustache va avea suficient timp pentru  a se adapta la diferenţele de presiune. De asemenea, filtrele speciale AlpineAcousticFilters din dopurile FlyFit absorb zgomotele ambientale deranjante. Dopurile asigură odihna şi relaxarea în timpul zborurilor, dar sunt de asemenea ideale pentru călătoriile cu maşina, trenul sau autobuzul.

Filtre moi – Extrem de flexibile

Dopurile FlyFit dispun de un filtru special, moale, confortabil şi flexibil. Împreună cu Alpine SleepSoft, dopurile FlyFit sunt singurele dopuri pentru urechi existente pe piaţă cu acest tip de filtre. Materialul moale din care sunt confecţionate filtrele, oferă un sentiment ridicat de confort pe durata călătoriilor. Din această cauză, va fi plăcut să vă odihniţi capul pe o pernă sau pe spătarul scaunului .

Material extrem de confortabil AlpineThermoShape™

Dopurile FlyFit sunt confecţionate dintr-un material special termoplastic, AlpineThermoShape. Acest material preia forma urechii utilizatorului. Aceasta înseamnă că dopurile se potrivesc perfect în ureche, prevenind astfel  senzaţia de presiune şi în acelaşi timp absorbţia optimă a zgomotelor ambientale este asigurată. AlpineThermoShape nu conţine silicon, deci nu cauzează reacţii alergice.

Conținutul pachetului

  • Două dopuri universale de protecție din material termoplastic
  • Două filtre acustice moi
  • Alpine Cleaner – dispozitiv pentru curățare
  • Cutie plastic
  • Tub Alpine pentru inserție
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse