Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Marimi imbracaminte
Culori
Mărimi șosete

Sosete Comodo Running

Preț cu TVA: 29 RON
Greutate: 0.05 kg

RemoveAdd
Cod produs: RUN1 01 Black-Green 35-38
Producător: Comodo
Culori:Negru
 

   Sosete Comodo Running

Sosete pentru alergare fabricate dintr-un material cu tehnologia Drytex Comfort.

Drytex Comfort este o țesătură tehnică de înaltă calitate, folosită printre altele la producția de șosete de trekking. Datorită acesteia, produsele au o textură moale, plăcută, iar acesta este un progres deosebit în comparație cu produsele din fibre naturale.

Tehnologia revoluționară Drytex Comfort a fost concepută pentru a oferi protecție împotriva căldurii și a umidității. Utilizarea acestei tehnologii asigură o respirabilitate ridicată și, prin urmare, Drytex Comfort este un material special care menține umiditatea departe de piele și oferă o senzație de prospețime unică.

Drytex Comfort este un material rezistent și rezistent mecanic, precum și ușor și moale la atingere. Produsele fabricate cu ajutorul firelor Drytex Comfort asigură bunăstare și confort atunci când desfășurați activitățile sportive preferate, ceea ce poate ajuta la creșterea performanței. Sistemul de gestionare a umidității face îmbrăcămintea flexibilă și foarte confortabilă. Este o adevărată plăcere să porți produse făcute din această fire revoluționară.

Compozitie: 50% Polyamide, 10% Polyester, 35% Polypropylene, 5% Elastane

  • S-35-38
  • M: 39-42
  • L: 43-46
Alte produse din această categorie
-40%
96
de la 57.60RON

Cele mai vizitate produse