EthicSport gel energizant Energia Rapida 50ml

Producător: EthicSport
Preț cu TVA: 11 RON

Cumpăr
favorite
Greutate: 0.05 kg
Cod produs: 136177 Cola
 

Gel energizant EthicSport Energia Rapida 50ml 

Produs energetic lichid, gata de utilizare

Doză unică, câte 50 cmc
Produs energetic lichid cu carbohidrați secvențiali, cofeină și potasiu pentru o furnizare rapidă și susținută de energie.

Recomandat pentru:
 • Sportivi care au nevoie să completeze rapid depozitele de energie.
 • Oamenii care au nevoie de un produs foarte ușor de manipulat.
 • Sportivi de rezistență.

DESCRIERE

– Reface rezervele de energie
– Furnizează carbohidrați cu eliberare rapidă și susținută
– Susține rezistența

Conține 30g carbohidrați (120 kcal), cofeină și potasiu, are un gust excelent (arome de citrice și var), o toleranță gastrică excelentă și este ușor de utilizat cu o mână în condiții extreme.
Echipa de cercetare și dezvoltare a EthicSport a dezvoltat această formulă optimă de performanță în urma unor studii ample și teste cu sportivi de top.
ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® conține un amestec de carbohidrați cu lanț scurt, mediu și lung, asigurându-i organismului o aprovizionare rapidă și prelungită de energie. Acest produs este recomandat pentru exerciții de rezistență extrem de intense și de lungă durată. ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® conține electrolitul de potasiu (K); potasiul îmbunătățește viteza de absorbție a glucozei în fluxul sanguin. Astfel, ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® completează rapid și menține nivelurile de glucoză din sânge importante pentru a susține un exercițiu prelungit și extrem de intens.

Indicații:

ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® este benefic pentru utilizare atunci când este necesară o furnizare rapidă și susținută de energie. Luarea carbohidraților la bord (aproximativ 30-60g carbohidrați în fiecare oră în sporturile cu o durată de 90 de minute sau mai mult) în timpul sporturilor de anduranță este importantă pentru a preveni pierderea de energie, ritmul și puterea reduse, concentrarea și concentrarea scăzute și pentru a preveni dezvoltarea hipoglicemiei induse de efort.

Instructiuni de folosire:

Vă recomandăm 1-3 pachete pe zi. Consumați unul când este necesar, înainte de apariția oboselii, de preferință în decurs de 60 de minute de la activitatea de rezistență susținută. Vă recomandăm să consumați acest produs cu apă suplimentară.

Ingrediente:

Apă, maltodextrină cu lanț mediu și lung, fructoză, sirop de glucoză, dextroză, arome, clorură de sodiu, clorură de potasiu, conservant: sorbat de potasiu, cafeină, regulator de aciditate: acid citric.

 
INFORMATII NUTRITIONALE
  Pe 100 ml 1 pachet
(50 ml)
Energy Value
kcal 240 120
kJ 1020 510
Average analysis
Protein (Nx6, 25) <0.01 g <0.01 g
Carbohydrate
of which sugars
60 g
24 g
30 g
12 g
Fat <0.01 g <0.01 g
Potassium 108 mg 54 mg
Salt (Na x 2.5) 0.3 g 0.3 g
Caffeine 100 mg 50 mg
Avertizări:
Suplimentele alimentare nu sunt destinate a fi utilizate ca substitut pentru o dietă variată, ci sunt destinate a fi utilizate ca parte a unei diete sănătoase, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Conține cofeină (100 mg / doză = 2 flacoane). Nu este recomandat copiilor și în timpul sarcinii și alăptării. Se recomandă să nu depășiți un aport zilnic de 400 mg de cofeină din toate sursele. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolonă și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, diuretice, amfetamine și efedrine.
 

Cele mai vizitate produse

 • Bocanci La Sportiva TX5 Gore-Tex
 • Bocanci La Sportiva Karakorum Evo Gore-Tex
 • Sosete de iarna Mund Primitive, din lana Merino 100%
 • Crampoane Veriga Mount Track
 • Bocanci La Sportiva TXS Gore-Tex®
 • Bocanci La Sportiva Aequilibrium ST Gore-Tex
 • Bocanci La Sportiva Stream Gore-Tex®
 • Bocanci LA Sportiva Trango TRK Leather GTX