Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărimi șosete
Marimi imbracaminte

Sosete Comodo Running Reflective

Preț cu TVA: 27 RON
Greutate: 0.05 kg

RemoveAdd
Cod produs: RUN8 02 39-42
Producător: Comodo
Culori:Galben
 

   Sosete Comodo Running Reflective

   Sosete de alergare cu elemente reflectorizante fabricate dintr-un mix de material cu tehnologia Drytex Comfort

 

Drytex Comfort este o țesătură tehnică de înaltă calitate, folosită printre altele la producția de șosete de trekking. Datorită acesteia, produsele au o textură moale, plăcută, iar acesta este un progres deosebit în comparație cu produsele din fibre naturale.

Tehnologia revoluționară Drytex Comfort a fost concepută pentru a oferi protecție împotriva căldurii și a umidității. Utilizarea acestei tehnologii asigură o respirabilitate ridicată și, prin urmare, Drytex Comfort este un material special care menține umiditatea departe de piele și oferă o senzație de prospețime unică.

Drytex Comfort este un material rezistent și rezistent mecanic, precum și ușor și moale la atingere. Produsele fabricate cu ajutorul firelor Drytex Comfort asigură bunăstare și confort atunci când desfășurați activitățile sportive preferate, ceea ce poate ajuta la creșterea performanței. Sistemul de gestionare a umidității face îmbrăcămintea flexibilă și foarte confortabilă. Este o adevărată plăcere să porți produse făcute din această fire revoluționară.

Compozitie: 45% Polyamide 30% Polyester 20% Polypropylene 5% Elastane

  • S-35-38
  • M: 39-42
  • L: 43-46

Cele mai vizitate produse