Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
R-Value

Saltea autogonflabilă Yate Blovi 3.5 cm

Preț cu TVA: 195 175.5 RON
Economisiți: 19.50 RON (-10%)
Greutate: 1.15 kg

RemoveAdd
Cod produs: SC00322 Gold
Producător: Yate
Culori:Galben
 

Saltea autogonflabilă Yate Blovi 3.5 cm

Nu numai culori frumoase, ci și un nou material și un nou design caracterizează acest nou tip de saltea autogonflabilă Yate Blovi. Este fabricată din poliester de înaltă calitate și rezistent, acesta fiind motivul pentru care acestă saltea este puțin mai grea decât cele concepute pentru alpinism. Ceea ce compensează pentru greutatea sa este un preț rezonabil care îți va permite să te bucuri de un confort excelent în camping,atunci când dormi pe mașină sau te distrezi la un festival. Pachetul include o chingă de compresie. Kitul de reparații nu este inclus.

Caracteristici:

  • Material: Poliester 190T

  • Dimensiuni: 183 x 51 x 3.5 cm

  • Dimensiuni împachetată: 19 x 25 cm

  • Pliere în jumătate: Da

  • Greutate: 1150 g ( poate varia ± 10%)

  • Rezistență termică/ R-value: 3.8

    Instrucțiuni de utilizare: Înainte de utilizare, îndepărtați toate obiectele de la baza, de sub saltea, care ar putea deteriora suprafața acesteia, deschideți supapa și desfășurați salteaua.

    Durata de umflare depinde de metoda de depozitare înainte de utilizare. Puteți umfla salteaua cu gura sau cu o pompă specială YATE (pompa va asigura că aerul umed nu intră în saltea, care izolează mai puțin). Închideți supapa.

    Informații generale: Nu lăsați salteaua umflată cu supapa închisă în lumina directă a soarelui și la temperaturi ridicate (peste 30 ° C)! În aceste cazuri, trebuie să deschideți întotdeauna supapa. Dacă utilizați salteaua la temperaturi ridicate, scoateți puțin aer pentru a elibera presiunea. Acest lucru va preveni posibilele deteriorări ale produsului. Nu expuneți la foc direct!

    Protejați de obiecte ascuțite. Protejați de contactul cu substanțe chimic agresive (acizi, caustice, solvenți, repelenți, creme grase și alte substanțe), care ar putea deteriora produsul. Depozitați salteaua într-un loc uscat și curat. Curățați cu apă și săpun. Grosimea și greutatea pot varia cu 10%.

Garanția calității

Produsele moderne sunt, de obicei, nu numai plăcute ochiului, ci au și multe facilități și detalii tehnice care sunt ascunse, dar care îmbunătățesc în mod dramatic calitatea produsului și îl fac unic. Saltelele autogonflabile au trei factori principali de calitate: 1) greutate redusă 2) dimensiuni mici atunci când sunt ambalate 3) durată de viață lungă.

Greutatea redusă este obținută prin selectarea unor materiale de înaltă calitate atât pentru suprafața saltelei, cât și pentru partea interioară.
Acest material trebuie să fie nu numai ușor, ci și ferm și durabil. De asemenea, ușurăm saltelele prin utilizarea unei spume interioare ușoare. Cu toate acestea, acest lucru nu se face în detrimentul confortului și al calităților de izolare ale saltelei. Alegerea materialului și modul de ușurare a saltelei are un impact semnificativ asupra dimensiunii saltelei ambalate.

Toate produsele noastre au un strat dublu de izolație care împiedică scurgerile de aer, această izolație este aplicată pe stratul superior al fibrei. Acest lucru asigură o protecție maximă și o durată de viață lungă a produsului. Fiecare saltea este testată timp de 24 de ore după fabricație, ceea ce ne ajută să evităm vânzarea de produse defecte.

REZISTENȚA TERMICĂ
Rezistența termică este caracteristica care este astăzi de obicei menționată în cazul saltelelor de dormit. Rezistența termică -R-value- este o mărime fizică care indică proprietățile termoizolante ale unui material. Ea depinde de grosimea materialului și de λ. Atunci când dorim ca R-value să fie cât mai mare, urmărim grosimea maximă posibilă a materialului și, în același timp, încercăm să menținem λ cât mai mic posibil. Rezistența termică R-value reprezintă rezistența a 1 m2 de material împotriva transmiterii energiei termice la o diferență de temperatură de 1 K. Coeficientul de conductivitate termică λ reprezintă capacitatea materialului de a conduce energia termică. Este o valoare a valorii W care se transmite prin materialul de 1 m grosime atunci când diferența de temperatură dintre suprafețe este de 1 K. Note: R = d / λ (m2.K.W-1); d - grosimea materialului (m); λ - coeficientul de conductivitate termică a materialului (W.m-1.K-1).

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse