Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
R-Value

Saltea autogonflabilă Thermarest NeoAir Topo Luxe Regular

Preț cu TVA: 990 RON
Greutate: 0.62 kg

RemoveAdd
Cod produs: 13219 Regular
Producător: Thermarest
 

Saltea autogonflabila Thermarest NeoAir Topo Luxe Regular

NeoAir Topo Luxe aduce linia de saltele de dormit la un nou nivel. Cu o grosime uimitoare de 4 inch (10 cm), Topo Luxe este cea mai groasă saltea din seria NeoAir. Topo Luxe se împachetează la dimensiuni mici. Umflată, oferă un suport moale și căldură, datorită Matricei Triangular Core, și cel mai bun raport căldură-greutate pentru saltele. Disponibilă în mai multe dimensiuni, inclusiv o lățime obișnuită mare, Topo Luxe dispune de supapa TwinLock de înaltă performanță cu două supape, dedicate pentru umflare sau dezumflare foarte rapidă. La fel ca toate saltelele Therm-a-Rest, NeoAir Topo Luxe este fabricată pentru a asigura calitatea și a minimiza impactul asupra mediului. Salteaua include un sac-pompă pentru umflarea saltelei, un sac de transport și un kit de reparații pe teren.

 

  • Confort la următorul nivel: 10 cm de spumă stabilă fac din Topo Luxe cel mai gros NeoAir creat.
  • Căldură stabilă: Triangular Core Matrix™, patentat, foloseÈ™te două straturi suprapuse de deflectoare triunghiulare pentru a crea o suprafață stabilă, reducând în acelaÈ™i timp pierderile de căldură.
  • Compact: izolaÈ›ie bună, fără a folosi materiale de umplere voluminoase È™i pentru a pastra voluml mic la împachetare
  • Supapa TwinLock™: Folosind două supape unidirecÈ›ionale, una pentru umflare È™i alta pentru dezumflare, sistemul TwinLock face ca instalarea È™i strîngerea taberei să fie o sarcină uÈ™oară.
  • Dimensiuni multiple: oferind o gamă de dimensiuni, inclusiv o lățime obiÈ™nuită mare, vă permite să alegeÈ›i dimensiunea care se potriveÈ™te cel mai bine nevoilor dvs. de aventură.

Include

  • sac-pompă,
  • sac de transport
  • kit de reparaÈ›ii

 

 


Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse