Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Volum
Marimi imbracaminte
Marime spate rucsac

Sac impermeabil SealLine BlockerLite Compression Dry Sack 5l

Preț cu TVA: 179 RON
Greutate: 0.08 kg

RemoveAdd
Cod produs: 10266
Producător: SealLine
 

Sac impermeabil SealLine BlockerLite Compression Dry Sack 5l

Noul sac BlockerLite Compression Dry Sack protejează echipamentele esențiale pentru rucsac și drumeții, cum ar fi îmbrăcămintea și sacii de dormit, în timp ce sistemul de compresie continuă reduce volumul total pentru o eficiență maximă a ambalării.

Caracteristici:

  • Textura ultraușoară: nylon 20D acoperit cu silicon și poliuretan, ce oferă protecție impermeabilă
  • Compresie mai inteligentă: spre deosebire de sistemele convenționale, acest sistem de compresie continuă, înconjoară sacul pentru a minimiza solicitarea cusăturii, maximizând durabilitatea, pentru o protecție foarte bună
  • Echipat cu PurgeAir™: supapa unică, rezistentă la apă, PurgeAir evacuează aerul rămas în sac, ajutând sacul să se comprime și mai mult după ce a fost sigilat. 
  • Închidere rezistentă la apă: Închiderea prin rulare se face cu o bandă de rigidizare, pentru a asigura o etanșare sigură la închiderea sacului
  • Construcție durabilă: Cusăturile complet sudate au ca rezultat o construcție mai durabilă în comparație cu cusăturile cusute și lipite.
  • Ambalare eficientă: sacii cu sistem de ambalare PackTight™ au forme dreptunghiulare, cu laturi plate, care intră strâns unul de altul, împachetând cu 20% mai eficient decât sacii rotunjiți, pentru o organizare ușoară și care economisește spațiu.

Greutate: 80 g

Volum: 5 L

Material: Nylon 

Dimensiuni: 9 x 16, 5 x 30 cm

 

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse