Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marimi imbracaminte
Volum

Sistem de hidratare Norrona 1.5L izolat termic

Preț cu TVA: 345 293.25 RON
Economisiți: 51.75 RON (-15%)
Greutate: 0.1 kg

RemoveAdd
Cod produs: 5238-22 9933
Producător: Norrona
 

Sistem de hidratare Norrona 1.5L izolat termic

Sistemul de hidratare Norrona 1.5L produs de HydraPak este izolat termic și poate fi folosit atât pentru lichide calde (max 60 C), cât și reci. 

Rezervorul are o construcție funcțională, cu pereți dubli și folosește tehnologia spumei open-cell, pentru a încetini schimbul de căldură. 

Deschiderea Slide-Seal din partea superioară este largă și facilitează umplerea, apoi se închide etanș. Rezervorul se poate întoarce pe dos pentru curățare și uscare. Mânerele Dual FlexGrip ajută la transportare și la umplere. 

Sistemul de conectare Plug-N-Play asigură fluxul mare de apă și permite deconectarea rapidă a furtunului pentru reumplere. De asemenea are o supapă acoperită pentru a preveni scurgerile accidentale.

Furtunul ArcticFusion este izolat cu spumă, pentru a evita înghețarea la temperaturi extreme. Supapa Phaser Bite are o bază izolată și o protecție împotriva prafului și a murdăriei.

Rezervorul este realizat din silicon TPU transparent și durabil, 100% fără substanțe BPA și PVC. Are logo-ul Norrona pe partea din față.

Caracteristici:

  • Greutate: 224g
  • Style no: 5238-22
  • Pulltabs 3D cu suprafață de frecare ridicată

Alte produse din această categorie
-55%

Cele mai vizitate produse