Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Gel energizant EthicSport Maltoshot Endurance 50ml

Preț cu TVA: 12 RON
Greutate: 0.05 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 136185 Tropical
Producător: EthicSport
 

Gel energizant EthicSport Maltoshot Endurance 50ml 

Produs energetic lichid, gata de utilizare
Booster energetic avansat cu 5 carbohidrați secvențiali, specific pentru activități de anduranță, fără gluten, fără cafeină

– Specific pentru activități de lungă durată
– Foarte fluid și perfect digerabil
– 5 carbohidrați secvențiali
– Eliberare rapidă și susținută de energie
– Cu maltodextrine cu lanț lung și izomaltuloză
– Decofeinizat

PACHET: 1 PLIC, 50 ML 
Recomandat pentru:
  • Oameni care trebuie să gestioneze aportul de energie în timpul exercițiilor intense.
  • Depozit de energie pentru toate activitățile sportive.
  • Potrivit și pentru sportivi foarte tineri,  fără cofeină.
Descriere:

MaltoShot® Endurance este un supliment alimentar energetic. Oferă o eliberare treptată de energie datorită a 5 carbohidrați cu eliberare în timp cu viteze diferite de absorbție, cum ar fi maltodextrinele cu lanț lung și izomaltuloza. Acest produs conține 3 carbohidrați cu eliberare rapidă de energie și 2 cu eliberare de energie susținută. Ca urmare a acestei strategii, MaltoShot® Endurance oferă energie rapid, dar cu un efect de lungă durată. Acest lichid energetic este extrem de fluid, nu are nicio legătură cu vechile geluri pe care le poți găsi în continuare pe piață. Această caracteristică face produsul perfect digerabil și absorbit rapid. MaltoShot® Endurance are un pachet ergonomic, moale, care poate fi ușor deschis cu o singură mână, făcându-l potrivit pentru utilizare și în condiții extreme.
Noua aromă tropicală este foarte gustoasă și satisface chiar și cele mai exigente palate. MaltoShot® Endurance este fără gluten și fără cafeină.

Indicații:

Supliment alimentar energetic specific sporturilor de anduranță. Oferă o eliberare de energie rapidă și de lungă durată.

Instructiuni de folosire:

2 plicuri pe zi, după cum este necesar.

Ingrediente:

Apă, DE 18 Maltodextrină, DE 9 Maltodextrină, Dextroză, Suc de fructe concentrat (4, 4%) (Mango 2, 2%, Papaya 1, 1%, Fructe de Pasiune 1, 1%), Fructoză, Izomaltuloză, Aromatizant, Suc de lămâie concentrat (1%), Clorură de sodiu , Acidificator: acid citric, Clorură de potasiu, Clorură de magneziu hexahidrat, Conservant: sorbat de potasiu.

INFORMATII NUTRITIONALE
  Per 2 sachets, 50 ml each = 1 serving
Energy 207 Kcal / 881 KJ
Fat
of which saturates
0 g
0 g
Carbohydrates
of which sugars
50 g
20 g
Fiber 0 g
Protein 0 g
Salt (Nax2.5) 1.2 g
Avertizări:
Suplimentele alimentare nu sunt destinate a fi utilizate ca substitut pentru o dietă variată, ci sunt destinate a fi utilizate ca parte a unei diete sănătoase, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Conține cofeină (100 mg / doză = 2 flacoane). Nu este recomandat copiilor și în timpul sarcinii și alăptării. Se recomandă să nu depășiți un aport zilnic de 400 mg de cofeină din toate sursele. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolonă și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, diuretice, amfetamine și efedrine.
Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse