Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Baton Energetic EthicSport Tecnica Gold 35g

Preț cu TVA: 11 RON
Greutate: 0.03 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 136217 Tecnica Gold
Producător: EthicSport
 

Baton Energetic EthicSport Tecnica Gold 35g


Batoanele noii linii Tecnica Energy sunt concepute pentru cei care practică sport. Mai exact, Energy Gold este un aliment energetic din nuci și cereale, cu carbohidrați absorbiți secvențial  . Datorită formulării sale speciale, EthicSport Linea Tecnica Gold furnizează corpului rapid o parte din energie , iar restul energiei într-un mod fracționat în timp.

Sfat : întrucât fiecare organism este diferit, iar  sub stres metabolismul răspunde diferit la aportul de alimente energizante, este recomandat să optimizați aportul de TECNICA GOLD întâî în timpul antrenamentelor, iar doar mai apoi în timpul competiților.

 

Caracteristici 

  • Nu conține conservanți și coloranți
  • Este deosebit de digerabil și ușor de mestecat;
  • Are un gust delicat și plăcut de migdale și marțipan, ceea ce îl face deosebit de potrivit pentru utilizarea în competiție;
  • Își păstrează consistența optimă chiar și în condiții climatice prohibitive;
  • Promovează energia durabilă eliminată în timp;
  • Are un conținut ridicat de energie ( 132 KCAL );
  • Bara este moale și plăcută pe gust.

Pentru ce este recomandat?

     EthicSport Linea Tecnica Gold este recomandat în special pentru sporturile de anduranță, dar satisface perfect nevoile tuturor sportivilor . 

 

Cum se folosește

Înainte de activitatea fizică : Luați 1 baton cu aproximativ 60-90 de minute înainte de a începe activitatea , însoțind-o cu aproximativ un pahar de apă.

În timpul activității fizice :

  • Angajamente de lungă durată : luați 1 baton la intervale regulate de aproximativ 1, 5-2 ore în prima parte a competiției sau antrenamentului, urmată de apă;
  • Angajamente de durată medie : luați 1 baton la jumătatea antrenamentului sau a competiției

 

Ingrediente

 

Pasta de migdale (zahăr, migdale, sirop de zahăr inversat, sirop de glucoză, stabilizator: sorbitol, alcool), pastă de portocale (suc de portocale, fructoză, zahăr, piure de mere, pulpă de portocală, arome naturale), crocante de orez (orez, zahăr, malț, sare), portocală confiată (coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, regulator de aciditate: acid citric, conservant: dioxid de sulf), napolitane (amidon de cartofi, apă, ulei vegetal), conservant: sorbat de potasiu. Conține gluten, poate conține urme de soia.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse