Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Mâncare liofilizată tocăniță de vită cu noodles TreknEat

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.
 
Mâncare liofilizată tocăniță de vită cu noodles TreknEatDescriere

Tocănița de vită cu noodles oferită de TreknEat este alegerea perfectă pentru o mâncare consistentă și gustoasă departe de civilizație. Aromele delicate de condimente dau acestei tocănițe un gust cu adevărat special. Gusturile de văcută, ciuperci și noodles sunt perfect echilibrate iar aroma de pătrunjel adaugă o notă de rafinament ce oferă în ansamblu o experiență culinară deosebită în aer liber.

Mâncărurile de la TreknEat sunt recunoscute pentru ușurința în preparare, gustul autentic, greutatea redusă și aportul energetic ridicat.

Ingrediente: 50% paste [făină de grâu dur, ou, sare], sos de carne, ulei de floarea soarelui (lactoză, agent de antiaglomerare: dioxid de silicu (E551)), carne de vită 9%, proteine din zer concentrat, maltodextrină, făină de cartof, ciuperci, amidon modificat, condimente (conține țelină), pătrunjel, piper, extract din rozmarin, sare, arome naturale.

Carne uscată: 14, 4 g (echivalentul a aproximativ 57 g carne proaspătă)

Alergeni: Ouă, gluten, lapte, țelină

Instrucțiuni: Amestecați bine conținutul unui plic cu 480 ml apă fiartă. Închideți punga și așteptați aprox 5 minute după care vă puteți bucura de o masă caldă și delicioasă.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse