Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Mâncare liofilizată pui cu orez și curry TreknEat

Acest produs nu mai face parte din portofoliul nostru și nu se poate cumpăra.
 
Mâncare liofilizată pui cu orez și curry TreknEat
Descriere

Deliciosul pui cu orez și curry de la TreknEat îmbină perfect aroma de gust oriental cu gustul autentic al mâncării gătite. Alegerea acestui fel de mâncare în aventurile tale în aer liber este ca și cum ai merge la un restaurant cu specific indian sau asiatic în vârful muntelui. Puiul cu orez și curry este recomandat nu doar celor care preferă mâncarea asiatică ci și celor care apreciază gustul sănătos al mâncării gătite în casă și doresc să se bucure de avantajele acesteia în plimbările montane sau la pescuit.

Mâncărurile de la TreknEat sunt recunoscute pentru ușurința în preparare, gustul autentic, greutatea redusă și aportul energetic ridicat.

Ingrediente: 56% orez cu bob lung, 10% carne de pui, ulei de floarea soarelui (lactoză, agent de antiaglomerare: dioxid de silicu (E551)), ananas, făină din cartofi, amidon modificat, maltodextrină, concentrat din zer concentrat, aromă de pui, curry 2% (conține muștar), fulgi de banană, sare, extract din rozmarin, condimente naturale.

Carne uscată: 16.0 g (echivalentă cu aproximativ 56 g carne proaspătă)

Alergeni: Lapte, lactoză, muștar

Instrucțiuni: Amestecați bine conținutul unui plic cu 520 ml apă fiartă. Închideți punga și așteptați aprox 10 minute după care vă puteți bucura de o masă caldă și delicioasă.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse