Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Schubert & Franzke Harta M-ții Bucegi-Leaota Ed.2

Preț cu TVA: 28 RON

RemoveAdd
Cod produs: MN01 - ed2
Producător: Schubert & Franzke
 

   Schubert & Franzke Harta M-tii Bucegi-Leaota - reeditata, conține și Munții Leaota

   Harta Munţilor Bucegi-Leaota poartă indicativul MN01, ceea ce-nseamnă că este primul număr din colecţia „Munţii Noștri”.

Harta Munților Bucegi-Leaota, plină de nenumărate obiective turistice care merită a fi văzute, a fost cea care a inaugurat colecția Munții Noștri. Din acest motiv poartă indicativul MN01.

   Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere și s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este ușor de citit și simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke și datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât și profesioniștilor.

Platoul Bucegi apare la o scară mai detaliată: 1 : 25 000.

   Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română și engleză, unele trasee având atașate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuș total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine și un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea și curbele de nivel scot în evidenţă relieful, ușurând orientarea.

   Toate traseele (track-urile) și unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descărcabile de pe website-ul nostru, iar aplicaţiile iPhone și Androidvor risipi aura nostalgică a hărţii, conferind produsului complexitatea tehnică obligatorie secolului în care trăim.

   Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor Bucegi-Leaota,   scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele următoarelor hărţi din colecţia „Munţii Noștri”.

 

Alte produse din această categorie
-30%

Cele mai vizitate produse