Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Filtre produse
Producator
https://www.facebook.com/nootkasport/

Schubert & Franzke Harta M-ții Bucegi-Leaota

Preț cu TVA: 25 RON
Cod produs: MN01

RemoveAdd
Producător: Schubert & Franzke

Detalii

   Schubert & Franzke Harta M-tii Bucegi-Leaota - reeditata, conține și Munții Leaota

   Harta Munţilor Bucegi-Leaota poartă indicativul MN01, ceea ce-nseamnă că este primul număr din colecţia „Munţii Noştri”.

   Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât şi profesioniştilor.

Platoul Bucegi apare la o scară mai detaliată: 1 : 25 000.

   Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

   Toate traseele (track-urile) şi unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descărcabile de pe website-ul nostru, iar aplicaţiile iPhone şi Androidvor risipi aura nostalgică a hărţii, conferind produsului complexitatea tehnică obligatorie secolului în care trăim.

   Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor Bucegi-Leaota,   scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele următoarelor hărţi din colecţia „Munţii Noştri”.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

  • Cutit Singing Rock Rescue Knife
  • Casca Singing Rock Kappa
  • Rucsac Osprey Rev 1.5l, pentru alergare
  • Cordelina Singing Rock Accesory Cord 8mm
  • Pelerina de ploaie Fjord Nansen Traveller
  • Sac de dormit Marmot Nanowave 50 Semi Rec
  • Pantaloni Milo Pati
  • Sac de dormit Loap Salido