Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Schubert & Franzke Harta M-ții Cernei- Mehedinți

Preț cu TVA: 19 RON

RemoveAdd
Cod produs: MN14
Producător: Schubert & Franzke
 

Schubert & Franzke Harta M-tii Cernei- Mehedinti

Harta Munţilor Cernei – Mehedinţi poartă indicativul MN14, ceea ce-nseamnă că este al paisprezecelea număr din colecţia „Munţii Noștri”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere și s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este ușor de citit și simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke și datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât și profesioniștilor.

 

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română și engleză, unele trasee având atașate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuș total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine și un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea și curbele de nivel scot în evidenţă relieful, ușurând orientarea.

Toate traseele (track-urile) și unele puncte de interes (waypoint-uri) vor fi descărcabile de pe website-ul nostru, iar aplicaţiile iPhone și Android vor risipi aura nostalgică a hărţii, conferind produsului complexitatea tehnică obligatorie secolului în care trăim.

Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor Cernei – Mehedinţi,   scrutând în zare culmile vecine, cele care vor da în curand numele următoarelor hărţi din colecţia „Munţii Noștri”.

Alte produse din această categorie
-30%

Cele mai vizitate produse