Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator

Harta cicloturistică Munții Cindrel

Preț cu TVA: 5 RON
Greutate: 0.02 kg

RemoveAdd
Cod produs: 86613-
Producător: Muntii Carpati
 

   Harta cicloturistică Munții Cindrel

   Bucurați-vă în siguranță de culmile munților cu hărțile 3D Munții Carpați, primele hărți turistice tridimensionale fabricate în România!

   Hărțile turistice 3D dezvoltate de echipa „Munții Carpați” sunt unice în România. Gândite special pentru a întregi experiența iubitorilor de munte, hărțile 3D „Munții Carpați” sunt cel mai util instrument de conștientizare și cunoaștere detaliată a traseelor montane.

   Datorită tehnologiei inovative folosite, cartografierea este întocmită printr-un sistem automatizat bazat pe fotografii realizate la înălțime. Astfel, construcția tridimensională este redată mult mai în detaliu și veți putea beneficia de o experiență de utilizare mult mai facilă și comprehensivă decât era posibil până acum!  
Hărțile 3D „Munții Carpați” sunt o alternativă inovatoare net superioară hărților și planurilor topografice tradiționale. Utile și intuitive, funcționalitatea hărților tridimensionale poate fi comparată cu tehnologia GPS, fără a depinde de baterii, devenind astfel însoțitorul ideal pentru o drumeție pe munte!

   Cu ajutorul hărților 3D „Munții Carpați”, atât drumețiile, cât și activitățile sportive montane pot fi planificate și desfășurate în siguranță. Construcția 3D a hărților noastre compune o imagine realistă a peisajului montan și a caracteristicilor regionale, oferind pasionaților de drumeții şi profesioniștilor posibilitatea de a interpreta corect de fiecare dată gradul de dificultate al traseului ales!

   Muntii Semenic, Tarcu-cernei-mehedinti, Sureanu, Cindrel, Bucegi,
Retezat - Hartie mata 90g/mp; dimensiune: format desfasurat A2,
dimensiune restransa 12/14cm
   Muntii Almajului, Poiana Rusca, Parang si Fagaras - Hartie mata 90g/mp;
dimensiune: format desfasurat B2, dimensiune restransa 14/16cm

Alte produse din această categorie
-30%

Cele mai vizitate produse