Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Marimi imbracaminte

Mănuși Icebreaker Merino Quantum

Preț cu TVA: 209 177.65 RON
Economisiți: 31.35 RON (-15%)
Greutate: 0.044 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: IB1048284011 Midnight Navy, L
Producător: Icebreaker
Culori:Bleumarin
 

Mănuși Icebreaker Merino Quantum

Mănuși interioare fabricate din 98% lână merino și 2% elastan, proiectate pentru trekking, hiking sau drumetii, ce ofera confort și protectie optimă.

Aceste mănuși sunt un liner. Se pot folosi la alergare sau hiking. Pentru că sunt subțiri, în cazul în care se folosesc cu bețe de trekking sau cu un piolet se vor uza foarte repede.

Lână naturală de cea mai înaltă calitate este obținută de la oile Merino. Firele Merino se caracterizează printr-o sensibilitate excepțională, datorită căreia oferă un nivel ridicat de confort.

Lâna Merino oferă o izolare termică excelentă; într-o vară caldă răcește pielea și o încălzește în timpul iernilor reci. Și acest lucru se datorează faptului că aerul este prins în structura fibrei de lână. Indiferent de tipul de activitate fizică, lâna izolează și reglează temperatura. Îndepărtează umezeala, lăsând pielea să se usuce mai mult timp.

Lâna Merino separă perfect umezeala de piele - higroscopicitatea sa este cea mai mare dintre toate fibrele. Foarte populară pentru producția de îmbrăcăminte în aer liber. Lâna merino reduce semnificativ mirosul neplăcut care apare ca urmare a transpirației iar in plus, menține un mediu ostil bacteriilor.

Caracteristici:

  • Greutate: 44g / pereche
  • Material: 98% Wool, 2% Elastane

Cele mai vizitate produse