Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Marime incaltaminte
Culori

Bocanci La Sportiva Aequilibrium TOP Gore-Tex

Preț cu TVA: 2349 2114.1 RON
Economisiți: 234.90 RON (-10%)
Greutate: 1.28 kg

RemoveAdd
Cod produs: 21X999100 Black/Yellow 38.5
Producător: La Sportiva
Culori:Negru
 

Bocanci La Sportiva Aequilibrium TOP Gore-Tex

Seria Aequilibrium îmbinarea perfectă dintre confort, greutate, durabilitate și caracteristici tehnice pentru activități alpine.

Bocancii La Sportiva Aequilibrium TOP Gore-Tex sunt ușori, de înaltă tehnologie, de înaltă performanță, pentru mersul la munte pe teren mixt și pentru utilizare la altitudine medie. Tehnologie de ultimă oră, este sinteza perfectă între greutate redusă, confort și durabilitate.

Confortul în timpul mersului se datorează construcției inovatoare Double Heel: geometria dublă, foarte pronunțată, a călcâiului crește efectul de frânare la coborâre și permite o mișcare mai lină, reducând oboseala musculară. Durabilitatea și greutatea redusă se îmbină armonios, datorită noii tălpi exterioare/ intermediare, cu construcție exterioară Rubber Guard și material interior din spumă pentru amortizare accentuată și greutate redusă, datorită utilizării restrânse de cauciuc. Forma este ergonomică: materialul din TPU acoperă degetele și călcâiul, pentru a reîntări materialul superior. Sistemul 3D Flex System Evo, cu forma articulației preformată și linii de pliere exterioare, oferă mai mult sprijin și mobilitate gleznei. 

Parazăpezile exterioare, elastice,  Cordura resping apa, în timp ce membrana interioară GORE-TEX Performance Comfort elimină transpirația și este impermeabilă.

Sistemul BOA Fit System oferă o închidere rapidă și precisă a șireturilor. Acestor bocanci li se pot atașa colțari. Talpa cu tehnologia Vibram SpringLug Tech și canalele cu sistemul Impact Brake se adaptează ușor pe teren dur și pietros. Mersul la munte în armonie perfectă.

Caracteristici:

  • Talpă: Vibram rubber SpringLug Tech și interior din spumă PU
  • Branț: Carbon loaded nylon
  • Lining: Gore-Tex Performance Comfort
  • Partea superioară: rezistentă la apă, menține căldura, foarte rezistentă la abraziune și cu parazăpezi rezistente la apă
  • Greutate: 1300 g / pereche

 

Cele mai vizitate produse