Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Transport gratuit, în România, pentru comenzi peste 300 lei
Filtre produse
Producator
Culori
Mărime încălțăminte

Bocanci Scarpa ZG Lite Wide Gore-Tex®

Preț cu TVA: 879 RON
Greutate: 1.07 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: 164613 Octane-Lake Blue 42
Producător: Scarpa
Culori:Albastru
Caracteristici produs
Culori: Albastru
Mărime încălțăminte: 42
Informații Produs: Tabel de mărimi Scarpa
Informații produs
 

Bocanci Scarpa ZG Lite Wide Gore-Tex®

Bocanci Scarpa ZG Lite Gore-Tex®, ideali pentru  trekking pe poteci, îți vor menține picioarele uscate datorita membranei Gore-Tex.

Caracteristici:

  • Partea superioara este fabricata din material tehnic foarte rezistent, impermeabil si respirabil si piele suede hidrofobizata cu o imbinare perfecta cu limba ce nu permite formarea cutelor, un punct de flexare in zona gleznei si un guler elastic impermeabil. Varful si calcaiul este intarit cu un material 3D TPU asemanator cu cauciucul, dar mai usor.
  • Sistemul de insiretare Speed ​​Lacing este format din 2 parti: partea de jos, din chingi textile rezistente si partea de sus din carlige de plastic, foarte usoare si rezistente ce permit usoara alunecare a siretului si blocare pentru a tensiona progresiv zona dorita cu o singura miscare. Astfel se obtine un confort excelent, atat la coborare cat si la urcare.
  • Interiorul din membrana GORE-TEX Performance Comfort ofera impermeabilitate si respirabilitate maxima in orice conditii.
  • Talpa Salix Trek este conceputa si studiata SCARPA® si produsa in colaborare cu Vibram®. Rezultatul este o talpa durabila ce se adapteaza fara dificultati oricarui tip de teren. Talpa intermediara este din PU de dubla densitate pentru o greutate mica si confort. Talpa exterioara vine cu cauciucul XS Trek de la Vibram®.
 

Cele mai vizitate produse